Prima en heel snel geleverd
laarzen passen prachtig en ze waren super goed verpakt. Ook de aflevering ging goed, omdat MonFrance 6 dagen toelaat om het pakket op te halen, kwam goed uit, omdat ik pas op maandag het pakket kon ophalen, dus dag 3.
Zeer goed contact met de helpdesk en zeer goed geholpen.
Correctie en snel verlopen
Snelle levering en prachtige schoenen!
zie hierboven
Super verlopen
Zal Monfrance zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
Super nette levering en snel ook leuk!
The service and the quality of the shoes are very good.
Schneller Versand alles so wie beschrieben
Zeer tevreden met mijn Harris schönen. Zien er zeer mooi uit
Omdat het bij schoenen nauw luistert welke maat past vind ik het jammer dat retouren voor rekening van de klant zijn. Dat vind ik niet zo klantvriendelijk.
Super service ,handig als verkoopster in de buurt woont en ik word gebeld of ik thuis ben dezelfde dag dat ik bestel om af te leveren.Dat is service met een gouden randje.
Zeer tevreden over deze aankoop. Product kwam overeen met foto op de site. Stevige verpakking, dus onbeschadigd toegekomen. Snelle levering, slechts een paar dagen moeten wachten. Ik bestel met gerust hart opnieuw bij Monfrance!
10 dagen na bestelling zijn de schoenen uiteindelijk bezorgd door PostNL. Dit was mijn 2e online bestelling bij Monfrance en bij allebei een slechte ervaring met PostNL. Inmiddels wel tevreden met de schoenen. Mooie kwaliteit en lopen heerlijk...zeker voor de betaalde prijs. Wellicht een idee om naast PostNL een alternatieve bezorging te hebben.
Snelle levering / goede service
Jammer dat de bestelling bij de buren werd afgeleverd, en zonder handtekening voor ontvangst, terwijl ik normaal thuis was
Monfrance heeft een groot assortiment schoenen en weet zich altijd te onderscheiden met een collectie die net even anders is dan de doorsnee schoenenzaak. Altijd voorop met de mode trends maar met een klassieke touch. De fysieke winkels zijn altijd een feestje, de website mooi overzichtelijk en snel geleverd
Mooi aanbod, goede website en persoonlijke levering bij bestelling via webshop, zeer klantvriendelijke medewerkers.
Heelvtevreden
zeer snelle levering, super!
Mooie schoenen in een keurig verzorgd pakket !