Goede en snelle service, mooie schoenen.

Ik belde, omdat bij de eerste levering een schoen iets groter uitviel dan de andere. Zij hebben mij toen goed geholpen en voorgesteld eerst mijn retourzending af te wachten om het nieuwe paar met het oude paar te kunnen vergelijken, zodat ik mogelijk niet nog een ongelijk paar zou ontvangen. Prettige service, zeer correct afgehandeld.

Super snelle levering

Prachtige enkellaarsjes gekocht! Zoals altijd meer dan tevreden!

Ik koop al jaren lang mijn schoenen via de website of winkel. Een ruime keuze. Altijd goed geholpen.

Fantastisch!

Mijn schoenen kwamen al heel snel aan na de bestelling. Ze waren keurig verpakt en de schoenen zelf zijn perfect! Dit is beslist niet de laatste keer!

Prima.

Alles was goed verzorgd.

Zeer goede ervaring!

Mijn schoenen werden zelfs gebracht na de aankoop op het internet. En dat nog dezelfde dag!

Geweldig!!!

Goede service en snel

Snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt.

Klantvriendelijk, goede communicatie

Snelle service, keurige verpakking. Voor herhaling vatbaar.

In één woord SUPER

Super snelle leverering, Top Kwaliteit.

Goed, snelle levering

Geweldige schoenwinkel.

Een winkel met heel erg veel keus. De Viguera schoenen zitten als pantoffeltjes. Heerlijk zacht van binnen en je loopt er zo op weg. Net even wat netter dan de originele Espadrilles.

Heel snelle levering

Snelle levering,leuke keuze uit zoveel schoenen,eerste keer online besteld,ander steeds rechtstreeks in Maastricht

Probleemloze aankoop

Snel.

Zorgvuldige verwerking van de bestelling

Zeer snelle levering en artikel precies zoals op de foto. Blij met mijn aankoop!

Uitstekend!

Mooie schoenen. Snelle levering!

snelle service

snel geleverd, prachtige schoenen

Niet zo klantvriendelijk

Monfrance heeft een mooie collectie en ik kom graag in hun winkels in Maastricht. De online website is matig (filteren en foto’s) en het retourproces is bewerkelijk, niet van deze tijd. Ik vermijd de webshop dus het liefst. Dat is wel jammer.

Super geweldige schoenen!

Zien er prachtig uit en lopen heerlijk!

Everything was just perfect!

From order to deliver everything was easy and fast. Ordered on Wednesday and delivered on Friday (to Germany). This is how it should work!

Steeds netjes!

Voor geleverd.. mooie kwaliteit

Goed.

Een goede afhandeling van de geplaatste bestelling.