Betrouwbare webshop

De webpagina`s van MonFrance bieden de juiste informatie en de levering van de bestelling is prima uitgevoerd

Snel geleverd echt een aanrader

TOP!

Mijn ervaring is heel goed

Alles volgens de regels en service

Passen perfect

Mooie schoenen voor een goede prijs

Ik heb bij Monfrance Peter Kaiser laarzen gekocht. Een goede prijs, voor goede kwaliteit laarzen. Soepel leder en ze lopen fijn. De maatinformatie op de website is ook heel fijn, want daarbij stond dat je bij een spitse neus een halve maat groter moet bestellen. Dit heb ik gedaan en ze zitten top!

Topklasse

Zowel de producten, de afhandeling en levering zijn topklasse! Uitstekend bedrijf met merken van topkwaliteit.

Suoer snelle service en mooi geleverd

Zoals altijd prima

Goede ervaring met jullie na diverse bestellingen.voor mij zijn jullie ideaal voor mijn kleine schoenmaat.Mijn laatste bestelling is retour ivm de pasvorm.Volgende keer beter.

Helemaal top eigentijdse sportief klassieke schoenen altijd goed kwaliteit

Goede collectie sportief chique schoenen ook veel donkerblauw een kleur die ik hier in Noord-Holland bijna niet kan vinden

Fijne service

Heel fijne service

Gave schoenen en topservice!

Prachtige hippe schoenen besteld die heerlijk zitten. Alles werd supergoed verpakt naar mij toegestuurd. Snelle levering. Ik kan het iedereen aanraden.

Online sneakers besteld, twee dagen later al ontvangen (België).

Goed advies

Veel schoenen in maat 35 voor dames , chat met dame ivm schoenmaat bepaald merk prima ! Jammer dat retourzending voor eigen geld is weerhoudt mij soms om te bestellen want ik woon in het midden van het land

Altijd mooie en kwalitatief goede schoenen. Dit keer via een online bestelling die, omdat ik in Maastricht woon, persoonlijk werd afgegeven.

Top service!

Goede en snelle levering

Al jaren maak ik gebruik van de online tool. Nog nooit in een fysieke Monfrance winkel geweest . Vooral de aanbiedingen zijn altijd perfect

Binnen 24 uur mijn bestelling in huis

Keurig verpakt Snelle service

Top !

Snelle levering en snelle terugbetaling. Helaas was mijn aankoop te groot en er was geen kleinere maat meer beschikbaar. Maar ik zal zeker weer een aankoop bij MONFRANCE doen volgende keer.

Snel bezorgd.

Bij retour wordt geld snel weer teruggestort.

Eeg tevreden

Zowel over bestelgemak, levertijd en producten wederom erg tevreden

Echt positief!

Ten eerste de schoenen waren echt veel afgeprijsd(109 euro voor Van Bommel was gewoon echt het goedkoopste van Nederland) Schoenen kwamen twee dag later binnen. Mooi verpakt! Kortom allemaal prima!

Erg wisselend

Ik was vrijdags in een van uw vestigingen in Maastricht. Daar paste ik de gekochte schoenen in maat 41 die net te klein waren, en deze schoenen bestonden niet in maat 42. Thuis heb ik gegoogeld want ik wilde ze wel graag. Bleek dat ze in Wijck wel op voorraad waren in maat 42!!!. Ik heb minstens 20x gebeld, maar in Wijck werd de telefoon de hele zaterdag niet opgenomen. Andere filiaal gebeld, maar nee mevrouw, ze bestaan echt niet, ook niet in Wijck!!! Uiteindelijk dan maar besteld in de webshop, op hoop van zegen. En wat blijkt: ze zijn dinsdag bezorgd. Veel gedoe voor niks. :(

Goede afhandeling

Mooie laarzen, goede afhandeling!

Geweldige service

Ik ontving mijn bestelling erg snel in een met aandacht verpakte doos. Helaas moest ik retourneren, maar mijn retour werd ook weer supersnel, op de dag van ontvangst, afgehandeld. Petje af!