Duidelijke foto's. Mooi aanbod en snelle, correcte levering.
Ik rij graag naar Maastricht om een paar leuke schoenen te scoren bij Monfrance. Het komt zelden voor dat ik zonder iets de hele weg voor niets heb gereden. Hele vriendelijke dames die er werken. Jammer dat jullie afgelopen zondag niet open waren. Dan maar via jullie website besteld.
snelle levering. snelle terugbetaling bij reournering.
Heel erg jammer, prachtige schoenen, maar de pasvormis voor mijn helaas niet bestemd. Jammer!
Het was prima en snel
Netjes en tijdig ontvangen
Prima! Goed verzorgd. Mooie schoenen. Net iets aparter.
Très bons prix et une livraison hyper rapide dans une magnifique boite Monfrance. Que demander de plus ? ;-)
Snelle levering en topkwaliteit schoenen.
De laarzen werden snel geleverd, persoonlijk aan de deur! Prachtige laarzen in hele mooie verpakking. Dank u wel!
Nog nooit meegemaakt deze service! Snelle levering maar mijn retour was smiddags de deur uit en s'avonds al bericht dat hij in goede staat was ontvangen. Betaling was volgende dag op mijn rekening. Binnen 24 uur alles geregeld.
Mooie en goede kwaliteit schoenen en voor mij belangrijk veel keus in maat 35
Geweldige webwinkel.
Alles zoals het hoort, kom graag eens terug
Correct en vriendelijk
Bestelling en levering goed verlopen Zeer tevreden
Nvt
Prima voor herhaling vatbaar
Sooner than expected. Top!
De schoenen werden snel verzonden en je werd via mails op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Mooi schoenen wel iets veel karton om een paar schoenen
Ik heb nu 2 keer een bestelling geplaatst en 2 maal is deze goed en snel geleverd.
geweldige aanbieding van dames sneakers, en vlotte levering.
Had al de nodige goede ervaringen in de winkels in Maastricht. Ik weet welke maat ik nodig heb in mijn merken, dus kan ook prima online bestellen.