Een prachtig paar schoenen in de uitverkoop voor een scherpe prijs. Die wil je hebben. Online besteld en op tijd geleverd in prima verpakking. Niets dan lof voor deze webwinkel !
Ik kom hier maar al te graag. Mooie collectie schoenen. Ik slaag hier altijd. Deze winkel is een must bij een bezoekje aan Maastricht!!
Topwinkel en fijn dat ze ook prima webwinkel en service hebben!
Had deze keer helaas korte laarzen wat niet goed zat. Maar hoe alles keurig werd afgehandeld, daarover was ik heel te vreden.
Ze kwamen het persoonlijk thuis afleveren!
Jammer dat ik de webshop niet bereikbaar was op zaterdag. Wilde namelijk het afleveradres wijzigen.
Zeer tevreden.
Zoals gewend van Mon France werden de schoenen goed en mooi verpakt, de bon mooi in envelop bijgesloten! Altijd goed
Nice belt and fast delivery!
Good
Fijne en snelle en vriendelijk bezorging van mijn nieuwe laarzen in Maastricht
Pakket is netjes en op tijd ontvangen. Product was naar volle tevredenheid. Dank je wel voor de goede service.
Alles wat vooraf wordt beloofd komt overeen met de prestatie die wordt geleverd.
Goede kwaliteit
een zeer overzichtelijke website met een ruim aanbod. Levering bestelling binnen de toegezegde termijn
Een hele duidelijke website waardoor het bestellen heel gemakkelijk gaat. De schoenen zijn snel geleverd en zaten goed verpakt.
De bestelling was heel goed verpakt. Misschien te goed. T was lastig om te zien waar je t makkelijk kon openen. Tip: zoek t lipje en snijd daar de plakband door.
Prima webshop. Schoenen waren snel in huis en als verwacht.
Snelle levering en goed verpakt. Bovendien de brochure met tips om je schoenen mooi te houden werd door mij gewaardeerd.
Kan niet anders zeggen dat alles perfect is verlopen de betaling de verzending niks op aan te merken fijne winkel om online te shoppen
Mooie tassen en schoenen, goede service, snelle levering!
Snel en vlug en gelukkig hoeven de laarzen niet terug
Naar tevredenheid geleverd.
De levering was er zeer snel. Wel foutmelding op pagina na betaling, maar euvel werd meteen rechtgezet in snelle reactie op mail.
Na een eerdere aankoop van Harris schoen, ditmaal online een ander paar van dit merk besteld. Kreeg een keurige mail met foto's dat de kleur iets afweek van de afbeelding in de shop. netjes geleverd en lopen erg fijn.