Prima service, mooi product, snelle levering. Mooi verpakt
Een leuk paar Hoff sneakers online in de uitverkoop. Model was nergens anders in die maat verkrijgbaar. Snel geleverd. Gratis retour alleen mogelijk in Maastricht, dus blij dat ze goed passen.
Mooie laarsjes Goede service
Mijn ervaring met Monfrance is geweldig! De laarzen waren prachtig verpakt en snel geleverd. Met Aron van de klantenservice gesproken, omdat ik zag dat ze nog extra afgeprijsd waren. Zonder problemen werd dit verschil overgemaakt. Bedankt Monfrance voor deze geweldige service.
Zeer goede servis en levering
Praktisch om zo een extra paar schoenen te bestellen
Snelle levering en bij retour zending snel m’n geld terug
Prima bedrijf
Jullie zijn snel met verzenden en jullie schoenen zijn bijzonder mooi en goede kwaliteit.
Hele fijne webshop ervaring. Fijne schoenen van DL sport (sneakers)! Zeker voor herhaling vatbaar
Goede opvolging En vriendelijke bediening
geode service ook tijdens lock down
Vaak lijkt een uitverkoop aanbieding mooier dan het is, te late levering of beschadigt/verkleurd, maar hier niet. Supersnel mijn Via vai sneakers in huis voor de beste uitverkoop prijs.
xx
Goed en leuk verpakt. Een kadootje om te ontvangen.
Een prachtig paar schoenen in de uitverkoop voor een scherpe prijs. Die wil je hebben. Online besteld en op tijd geleverd in prima verpakking. Niets dan lof voor deze webwinkel !
Ik kom hier maar al te graag. Mooie collectie schoenen. Ik slaag hier altijd. Deze winkel is een must bij een bezoekje aan Maastricht!!
Topwinkel en fijn dat ze ook prima webwinkel en service hebben!
Had deze keer helaas korte laarzen wat niet goed zat. Maar hoe alles keurig werd afgehandeld, daarover was ik heel te vreden.
Ze kwamen het persoonlijk thuis afleveren!
Jammer dat ik de webshop niet bereikbaar was op zaterdag. Wilde namelijk het afleveradres wijzigen.
Zeer tevreden.
Zoals gewend van Mon France werden de schoenen goed en mooi verpakt, de bon mooi in envelop bijgesloten! Altijd goed
Nice belt and fast delivery!
Good