Super service, snelle levering. De vriendelijke juffrouw Cindy is mijn pakket persoonlijk komen langsbrengen.
Besteld via internet en dezelfde dag nog persoonlijk gebracht
Klant goed aangehoord en goed geholpen.
Ik had besteld en de dag erna had ik de schoenen.
Snelle service en prachtig verpakt. Keuze uit mooie merken
Snelle levering, ondanks de post drukte. Fijn laarsje. Lilian is altijd goed.
Snelle en keurige service van Yves na mijn foute bestelling, wat mijn schuld was.
Ik vond de schoen die ik zocht via internet. Zo te zien het laatste exemplaar en de volgende dag, daags voor kerst had ik hem in huis.
Cindy rocks
Snelle levering in België; zeer mooie schoenen. Blije klant!
Mijn ervaring is zeer positief. Ten 1e snelle afhandeling van de aankoop. Ten 2e ook adequate afhandeling van mijn retour gezonden item. Chappeau.
Ik koop altijd Magnanni, en Monfrance heeft een zeer uitgebreide collectie. Online besteld door de lockdown en zeer snel in huis. Super!
Nog voor de feestdagen persoonlijk geleverd
Bezorgtijd en verpakking prima in orde
Collectie en prijzen zijn oké maar, belangrijker, de service is subliem. Goede ervaring.
Oorspronkelijk bestelde paar niet meer voorradig. Na contact met webshop alles snel voor elkaar. Ander paar besteld en supersnel geleverd in stevige, mooie verpakking.
Ruiling en levering persoonlijk vanuit M'tricht naar Sittard gebracht! CHAPEAU
Helaas zijn de schoenen te klein gebleken.
Zeer gebruiksvriendelijke website/shop. Mooie collectie. Zeer snelle levering. Ik had de schoenen twee dagen voor kerstavond besteld en tot grote vreugde werden ze twee dagen later geleverd. Kerstcadeau! De schoenen waren perfect.
heel goed
Alles gaat goed met bestellen word netjes bezorgd behalve nu met de Kerst maar dat snap ik ook geen probleem vind het alleen dat je best veel betaald als je het retour stuurt!
Alles wordt geleverd conform afspraak, alleen de verpakking in verhouding tot de geleverde riem slaat nergens op. In kader van een beter milieu begint bij je zelf, dan heeft Monfrance nog wat werk te verzetten.
Beste meneer Enkt, Dank voor uw feedback. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om zo milieuvriendelijk en efficient mogelijk met onze verpakkingen om te gaan. Helaas kan het in deze drukke periodes wel eens voorkomen dat hierbij iets mis gaat. We zullen intern gaan bekijken hoe we dit kunnen verbeteren en zullen uw feedback hierin zeker meenemen! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Het bestelde product werd in prima staat geleverd.