Zeer Snelle en vriendelijke service !
Geweldig!
Op tijd geleverd. Netjes verpakt
levering gebeurde na één dag, stevig ingepakt. kortom : niets om aan te merken.
Ik had een paar Blundstones op het oog en was benieuwd hoe die zaten. Moet er wel bij vertellen dat mijn man als storende factor aanwezig was. Meestal laat ik het even bezinken om dan vervolgens nog eens terug te gaan. De verkoopster was wat kribbig omdat ik er even over na wilde denken. Dat was jammer. Vanwege de echtgenoot/storende factor heb ik uiteindelijk dezelfde avond via jullie webshop besteld. Ze lopen beter dan ik had gedacht toen ik de Blundstones in de winkel paste. En ik had ook nog een korting te pakken. Ben wel van mening dat passen in de winkel het beste werkt bij de aankoop van schoenen. Dus probeer de winkels in ere te houden.
had alleen verwacht dat de aankoop in een iets andere verpakking was verstuurd . Had handschoenen van Uggs besteld en kwamen in een plastic zak (met een beschaving waar het plakband zat) binnen
Ik beveel Monfrance aan iedereen aan! Ze sturen het pakket erg snel op en pakken de retourzendingen erg snel aan.
Ik had laarsje besteld met 20% korting. Paar dagen later stonden ze op de site met 30 % korting. Ik heb gebeld met de service lijn en heb het verschil als een tegoedbon ontvangen. Super netjes opgelost. Dat noem ik service .
Grote collectie in kleine maten.
Monfrance is een mooie schoenwinkel, met een goede website, goede mooie producten en ook een snelle levering.
Duidelijk website. Snelle en correcte levering. Uitstekend verpakt.
Snelle levering alleen jammer dat je een maat niet kunt omruilen terug sturen zelf verzendkosten betalen
Het was hard rood op foto en zijn kersenrood
Levering goed geregeld. Alles keurig verpakt en snel geleverd. Allen jammer dat je verzendkosten moet betalen bij retour.
Laarsjes gekocht maar aan de voet vielen ze tegen. Retour gestuurd en direct werd geld retour gestuurd.
Duidelijke site. Aflevering correct.
Schoenen besteld en binnen een paar dagen thuis bezorgd. Het product bevalt uitstekend. Ga zo door met jullie service.
Goede service!
Zoals steeds een vlotte en correcte levering! Hopelijk gaan de XL laarzen van Lilian nooit uit jullie collectie! Ik heb ze in 4 kleuren en elk jaar vervang ik twee paar.
Het retour beleid is slecht, geen geld terug bij retour maar tegoed bon! Het is landelijk bepaald dat als het bestelde en betaalde product niet naar de zin is of de maat niet goed dat het geld retour word gestuurd. Deze winkel hanteert oude voorwaarde!! Daarbij komt dat hun winkels in Maastricht zitten gevestigd, dus in de winkel omruilen is voor mij geen optie.
Beste C, Bedankt voor uw review. Indien u een webshopbestelling wenst te retourneren, mag u dit vanzelfsprekend per post doen. Op het retourformulier staat het retouradres vermeld. Wij storten het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug op het bankrekeningnummer waarmee de online aankoop is geplaatst, mits u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour stuurt, de artikelen nog in originele staat zijn en de originele verpakking(en) is/zijn bijgevoegd. Bij een retourzending die aan deze voorwaarden voldoet, ontvangen consumenten gewoon hun aankoopbedrag terug. Wij schrijven geen tegoedbonnen uit, tenzij consumenten dit verkiezen boven een terugbetaling. Meer informatie over retourneren en terugbetalingen van online bestellingen bij MONFRANCE vindt u op onze website onder het kopje 'Veelgestelde vragen'. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Werd op de hoogte gehouden van de verzend status en keurig verpakt
Goede service, goed verpakt en correct geleverd !
Op een van de schoenen zat een vlekje . Voordat de schoenen werden opgestuurd heb ik eerst een foto per mail ontvangen met de vraag of ik deze schoenen wel wilde ontvangen. ( ging om laatste paar ) . Top hoe goed er is meegedacht.
Ondanks de drukke periode met feestdagen werden de schoenen binnen de beloofde tijd geleverd. Schoenen zijn van mooie kwaliteit en lopen fijn.