Top website / webwinkel!
Bijzonder prettige site, leuke aanbiedingen en snelle levering!
Kwalitatief heel mooie schoenen, snel en goed verpakt geleverd. Blij mee!
Binnen een paar dagen had ik de schoenen in huis. Helaas was de maat veel te klein en heb ik ze terug gestuurd.
Ik heb één ster gezet voor de snelheid waarmee de klantenservice op mijn e-mails reageerde. Ik betaalde 8€ voor verzending toen ik bestelde. De schoenen waren te klein, ik moest ze terugsturen en betaalde 19,40 € verzendingskosten (vanuit België) met tracking van het pakje en garantie want op de site van MONFRANCE wordt gewaarschuwd voor het verlies van de pakjes door het postkantoor en dat het geen enkele verantwoordelijkheid neemt in dit geval. Ik zal nooit meer van deze site kopen, anderen zijn soepeler en ik heb geen geld te verliezen.
Beste Mireille, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat u de verzend- en retourkosten te hoog vind. Voor bestellingen boven €75 betalen wij de verzendkosten/bezorgkosten voor de klant. Eventuele retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening van de klant. Dit staat ook vermeld direct naast ieder product op onze website. Wellicht heeft u dit niet opgemerkt. We gaan intern bekijken hoe we ons retourbeleid kunnen verbeteren en hierin nemen we uw feedback zeker mee. Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenmode.
Schoenen werden zelfs op een ander adres bezorgd na telefonisch overleg, ze zitten ook nog fantastisch!
Heel erg goed ! Snelle levering en top kwaliteit
Ben blij met mijn aankoop. Voldoen aan mij verwachting.
Eerste keer schoenen besteld, duurde iets langer voordat ik de schoenen ontving, verder prima
Ruime keuze in de webshop en een snelle levering.
Kwaliteit en keuze mogelijkheden altijd erg goed. Neem onzekerheden aan de voorkant weg door meer details te geven over maten (schachten, hakhoogte, foto's hoe het er uit ziet wanneer men het draagt etc.) Dit zorgt voor minder teleurstellingen na bezorging en voor Monfrance minder retour zendingen. De retourzending is ook niet gratis waardoor ik vaker een aankoop niet heb gedaan. Te weinig informatie, te hoge retourkosten. Retourneren alleen in de winkel van maandag tot vrijdag. Te veel drempels om een aankoop te doen met de weinig informatie.
Beste mevrouw Isabelle, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u niet helemaal tevreden bent over onze service. Wij doen onze uiterste best om zo veel mogelijk informatie over onze producten op onze web site te vermelden. Helaas is het niet altijd mogelijk om alle gevraagde informatie te vermelden, daar deze informatie vaak persoonlijk is en afhankelijk kan zijn van de desbetreffende maat. Wij kiezen er inderdaad voor om de retourkosten door de klant te laten betalen. Het is inderdaad mogelijk om gratis te retourneren in onze winkels van maandag tot en met vrijdag, en niet in het weekend. Hier kiezen wij voor om lange wachttijden tijdens de weekenddrukte te voorkomen. Nogmaals bedankt voor uw tips en feedback. Wij nemen dit serieus en zullen dit intern bespreken. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Fijne ervaring, schoenen retour gestuurd en alles snel en netjes afgewerkt.
zeer efficiënte afhandeling, fijn !
Mooie collectie, snelle levering.
Omdat ik op zoek was naar van Bommel sneakers kwam ik op jullie site terecht. Was nog niet met jullie bekent. Mijn complimenten voor mooie samenstelling van merken! Wat betreft de bestelling. Zeer nette, snelle levering. En de schoenen bevallen mij super.
prima op tijd bezorgd. Netjes verpakt.
En goede kwaliteit
Via Vai speakers met 50% korting gekocht. Koopje en lopen heerlijk!
Modieuze schoenen
Bezoek aan Maastricht is een bezoek aan monfrance!!!! Vriendelijk, mooie schoenen, en online ook goed ervaren.
Bestelling gekregen helaas was er kleurverschil in het leer. Retourkosten betaald, hierover wel een bericht gestuurd. Dit is goed opgepakt en de retourkosten terugbetaald gekregen. Had voorkomen kunnen worden als ze hun artikelen voor het versturen even grondig checken. Maar tevreden over de afhandeling
Geweldige service!
Levering van 3 dagen vind ik lang!!!