Wij komen uit het midden van Nederland en komen graag onze schoenen in Maastricht
De schoenen die ik bestelde waren beiden helaas niet helemaal de maat die ik moest hebben. In de winkel geruild, en opnieuw betaald( vond ik trouwens niet heel prettig) maaaaar het geld ban de bestelde schoenen stond binnen een dag op de rekening en werd net zo super snel afgehandeld als de bestelling!
Snelle verzending, mooie verpakking, heel klantvriendelijk.
Hele fijne webshop, groot assortiment. prima service! Kom snel weer terug!
Snelle afwikkeling van de bestelling en heel goed verzorgd
Positief!
Mooi verpakt en vlotte levering.
Snelle afhandeling, netjes verzorgd
Netjes verpakt Goede service Duidelijke site
De levering was snel, de verpakking top, de bijgeleverde rekening keurig verzorgd in een envelop en bovenal de schoenen zijn zoals verwacht. Vr. Gr. Ingrid
Bestelling snel geleverd en super service. Altijd blij met mijn schoenen deze zijn van super kwaliteit. Diverse merken al gekocht bij Monfrance.
Uitstekende service door professionele verkoper, prima schoenen voor een mooie prijs!
Voor herhaling vatbaar.
Duidelijke foto’s Mooi verpakt en fijn op de hoogte gehouden via e-mail wanneer mijn pakketje aankwam. Niets op aan te merken. Goede service
Ik vind het een fijne winkel om te kopen , ze hebben een fantastische collectie van merken .
Duidelijke website. Schoenen voor een leuke prijs gescoord en de dag erna ontvangen in een zeer mooie doos. Dat was een leuk pakket!
In Almere zitten wel schoenenzaken, maar niet zoals in Maastricht. En zo vaak kom ik daar niet helaas. Hoe leuk dat ik dan toch prachtige merken goed kan bekijken en online bestellen! Laarzen, pumps en slippers, alle 3 perfect. Tot volgende keer!
Mooie schoenen voor de halve prijs
Ik had binnen een dag mijn schoenen binnen. De schoenen waren perfect verpakt met aandacht voor verzorging van de schoenen en factuur.
Retour verliep soepel
Er gaat nooit wat mis. De doos is al een feestje
Ik vond deze website voor de schoenen die ik zocht, besteld en vrij snel in huis. Top! Dankjewel.