Mijn ervaring is wederom heel goed!
Prima zoals altijd
Het is de eerste keer dat ik bij Monfrance online heb besteld. Het is een goede ervaring, snel en accuraat. Ik zal in de toekomst er vaker gebruik van maken.
Zeer snelle service
Verkeerde maat op website (39), terwijl ik maat 5 1/2 heb ontvangen, dit is bij Floris van Bommel 38 2/3 en niet 39, waardoor de schoen te klein is. Helaas te enthousiast geweest en bij ontvangst meteen schoenendoos weggegooid, waardoor ik de schoenen niet retour kon sturen.
Bestelling klopt, netjes op tijd geleverd.
Pantoffels besteld. Alles netjes en snel ontvangen.
Snel
Helaas bleken de laarzen niet het juiste model. Het retour ging vlot en de geld was snel teruggestort. Tip: het retourbeleid kent onduidelijkheid over t retouradtes. Na een telefoontjes werd dat duidelijk.
Heel tevreden Zitten perfect
Mooie schoenen, groot assortiment. Vriendelijke medewerkers die erg klantgericht zijn. Perfecte service !
Achat parfait !!!! Livraison rapide et soignée. Payement sécurisé. Je recommande +++++
Via de webshop prachtige Sendra's besteld. Snel binnen en zijn zoals verwacht. De korting maakte het extra leuk
Supergoede dienstverlening
Ik had een paar Billi Bi Copenhagen laarzen besteld en mijn bestelling was op tijd geleverd, het was snel. De aanbod aan damesschoenen is best groot en er zijn een aantal merken die ik leuk vind. Gratis verzending boven een bepaalde bedrag is fijn, maar retour is niet gratis. Overall ik had een goede ervaring.
Ik heb een paar in de winkel in Maatricht gekocht. Het was heel erg druk omdat het uitverkoop was, maar de verkoopsters waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam - ook al was het aan het eind van de dag. De schoenen bevielen zo goed, dat ik ook nog twee paar online heb besteld van hetzelfde merk. Die werden snel bezorgd en in een mooie omdoos.
Fast delivery, perfect packaging. Good price for special shoes!
Snelle service, mooi artikel
Twee dagen na bestelling had ik de schoenen al in huis. Goed verpakt, de schoenen werden in prefecte staat aangeleverd. Orderbevestiging en track & trace volgden direct per email.
Duidelijke webshop en snelle levering.
Op tijd, zeer verzorgd, exact zoals op website beschreven!
Sehr gute Qualität, besonders weiches Leder, ein toller Look!
Alleen maar goede ervaringen met Monfrance.
Goede, snelle levering. Dus perfect. Heel tevreden.