schoenen besteld, volgende dag in huis. Ze lopen heerlijk en zijn precies wat ik graag wilde.
Ik had graag een bevestigingsmail gehad na bestelling.
Betrouwbare winkel met mooie schoenen
Mooie sandaaltjes online gekocht, levering 2 dagen later, degelijke service
Mooi schoenen besteld van top kwaliteit, zelfde dag verzonden, top service. Van te voren even gechat I.v.m extra informatie omtrent mijn bestelling, hij was nog eens voor helft van de prijs.
Super. Mooi ingepakt en snelle levering.
Mooie collectie tijdloze schoenen. Snelle levering en makkelijk retourneren bij niet passend zijn. Nog fijner is in de winkels shoppen maar is helaas niet altijd mogelijk.
Keurig verzorgd en tevreden met mijn bestelling
Vriendelijk geholpen, snelle levering. Zeer tevreden. Alles op & top verzorgd, netjes ingepakt. Prachtig!
Mooie collectie schoenen en en snelle levering. Dik tevreden dus,
Snelle levering.
Snelle service , goed verpakt en altijd uitstekende kwaliteit
Mooie kwaliteit schoenen gekocht in de sale! Snelle levering.
Tot nu toe alles in goede orde ontvangen.
Keurig verpakt en duidelijke instructies voor het retourneren!
Goede service, werd nog opgebeld voor bezorging thuis ipv via primera.
Snelle nette levering.
Lekker snel en ook nog heel voordelig in de sale kunnen kopen
Correcte afhandeling met de nodige snelheid. Ook de verpakking is steeds top !
Prachtige sneaker, snelle levering.Top!
Ik bestel vaker bij Monfrance en altijd is het een snelle levering en mooie kwaliteit schoenen. Vaak zit er een klein kadootje bij zoals chocolaatje of schoenlepel wat het weer verrassend en uniek maakt. Enige aandachtspunt is dat je moet betalen voor retourneren dat vind ik jammer.
Altijd schoenen van een goede kwaliteit, goede en nemen niet genoegen met een mindere kwaliteit. Bij een foutje overleggen ze met je indien dit de laatste maat betreft, snelle service etc..
Koop hier al jaren mijn Magnanni schoenen. Ook een week geleden, en na een kleine onduidelijkheid over de prijs, direct geholpen en prima opgelost. Dank en tot de volgende keer!
Originele beoordeling
Vandaag Maastricht Monfrance geweest voor afgeprijsde Magnanni schoenen voor Eur 339 -/- 10%, bij de kassa bleken deze Eur 359 te zijn. “Tsja , kassaprijs is leidend, dus geen korting!”. Geen excuses, geen sorry. Uitermate onvriendelijke behandeling, laatste keer bij Monfrance!!
De schoen is precies als op de foto en een snelle levering
Alles volgens afspraak