Gisteren bestelde ik een paar mocassins (Van Bommel) en die werden daarnet (+- 26 uur na bestelling) netjes geleverd. Met die bestelling was er ook een formulier waarmee ik (gemotiveerd) de zending kon retourneren, wat natuurlijk absoluut niet aan de orde is. Dank voor de service !
Service is in 1 woord top! Schoenen worden super snel geleverd. Je krijgt een telefoontje om een afspraak te maken. Collega’s die de schoenen komen afleveren zijn stuk voor stuk vriendelijk en klantgericht. Een echte aanrader!
Schoenen gekocht waarvan de kwaliteit van afwerking niet was wat ik gewoon was van dat merk , correcte,vriendelijke en professionele afhandeling door klantendienst . Ik zal zeker nog kopen in vertrouwen bij monfrance
Beste meneer Smolders, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de Floris van Bommel sneakers. Zoals wij reeds via e-mail aan u hebben aangegeven zouden wij uw schoenen graag ter beoordeling ontvangen. Echter, wij hebben tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen. Bij deze nogmaals het verzoek om de schoenen middels ons antwoordnummer op te sturen, zodat wij uw klacht kunnen beoordelen. Wij vernemen graag van u. Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenmode
Originele beoordeling
Slechte kwaliteit
Mooie laarsjes, goed afgeprijsd, en zowaar thuis gebracht. Wat een service!
De zaak in t wyck is voor mij de favoriet maar online gaat ook prima
Snelle levering, goede verpakking, product als op de foto’s. Mis alleen op de site informatie over wijdte van schoenen en bijv schachtwijdte laarzen.
Snel, vriendelijk en goed verzorgd!
Snelle verzending, mooie collectie schoenen. Ga zeker in de toekomst nog een keer bestellen bij jullie.
Top, product, top service
Snelle levering netjes ingepakt
Snelle levering, maar dure verzendkosten en ook nog eens zelf kosten voor retour sturen. In een woord duur.
Beste Danielle, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat u de verzend- en retourkosten te hoog vind. Voor bestellingen boven €75 betalen wij de verzendkosten/bezorgkosten voor de klant. Eventuele retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening van de klant. Dit staat ook vermeld direct naast ieder product op onze website. Wellicht heeft u dit niet opgemerkt. We gaan intern bekijken hoe we ons retourbeleid kunnen verbeteren en hierin nemen we uw feedback zeker mee. Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenmode.
Heel netjes verpakt! Top schoenen. En snel geleverd!!
Mooie schoenen die heel netjes verpakt werden afgeleverd
Twee paar Van Bommel sneakers besteld, keurig en snel afgeleverd. Netjes verpakt met de factuur in een aparte envelop. En dat voor een concurrerende prijs. Zonder twijfel 5 sterren waard
Heel prettig
Ik bestel vaker online en ik moet zeggen dat de bestelling altijd keurig en op tijd geleverd wordt.
Alles prima track en trace kan sneller
Prima site en snelle levering van bestelde producten.
Vlotte levering en vlotte terugbetaling! Zou zeker weer iets bestellen!
Goede service. En heel klantvriendelijk personeel.
Keurig verpakt en snelle verzending
Mijn vrouw had mooie schoenen gezien op de site en besteld. Jammer genoeg pasten de schoenen niet wat ook een beetje onze eigen schuld was omdat we ons vergist hadden in de Europese en Amerikaanse maatvoering. Per omgaande de schoenen retour gestuurd en de volgende dag hadden we het geld al terug op de rekening. SUPER SERVICE!!
Snelle verzending en keurig ingepakt.