uitstekend, snelle service
Mij werd netjes aangeboden de bestelling persoonlijk langs te brengen i.p.v. de post. Bij aankomst pakketje zat er nog een kleinigheidje in de doos. Doos was netjes verpakt.
Prima service!
Schoenen waren te krap. Dus reour gestuurd. Snel geleverd en ook snrl geld retour gekregen
Goede en snelle levering.
Laarzen besteld, en zijn supersnel geleverd Ik ben een tevreden klant
Snel, keurig netjes geleverd!
Top kwaliteit en service!
Duidelijke website, compleet assortiment, snelle en correcte levering.
Snelle levering, mooie kwaliteit
Snel en prima
Schoenen werden snel geleverd, met een klein prensentje erbij! Waarvoor dank!
Redelijk snelle levering. En blij met de prachtige schoenen die jullie verkopen!
Mooie merk schoenen , heel goed afgeprijsd
Fijn dat nog een belletje werd gedaan om het adres te verifiëren.
Mijn eerste online aankoop gedaan en was heel erg tevreden. Heel snel geleverd door een zeer vriendelijke mevrouw!
Fijne webshop met goed assortiment. Alleen jammer dat jullie nog retourkosten voor eigen rekening zijn. De grote concurrenten doen dat niet.
Mijn ugg sneakers waren leuk geprijsd en zeer snel geleverd Fijne ervaring met deze winkel Alles keurig verpakt
Snelle levering, komen hun afspraak na.
Een aantal weken geleden in Maastricht een paar leuke Ara sneakers gekocht. Toen we weer thuis waren in Alkmaar nog een paar sneakers on line besteld. Keurig op tijd, netjes verpakt werden deze thuis bezorgd. Als we over een poosje weer in Maastricht zijn ga ik beslist weer even kijken voor wat leuks in uw winkel. Ik ben heel tevreden!!
Kom graag in de winkeles in Maastricht. Helaas niet vlak om de hoek, dus dan de webwinkel maar! Mooie collectie, goede zoekmogelijkheden. En zoals altijd bij Monfrance, kwaliteitsschoenen!
Snelle service mooie kwaliteit
Mooie schoenen Groot assortiment in kleine maten Top
Groot assortiment en veel keuze. Persoonlijke bezorging door personeel is prima maar dan verwacht ik wel snelheid en flexibiliteit in levering.