prima op tijd bezorgd. Netjes verpakt.
En goede kwaliteit
Via Vai speakers met 50% korting gekocht. Koopje en lopen heerlijk!
Modieuze schoenen
Bezoek aan Maastricht is een bezoek aan monfrance!!!! Vriendelijk, mooie schoenen, en online ook goed ervaren.
Bestelling gekregen helaas was er kleurverschil in het leer. Retourkosten betaald, hierover wel een bericht gestuurd. Dit is goed opgepakt en de retourkosten terugbetaald gekregen. Had voorkomen kunnen worden als ze hun artikelen voor het versturen even grondig checken. Maar tevreden over de afhandeling
Geweldige service!
Levering van 3 dagen vind ik lang!!!
Snelle levering en goede afbeeldingen op de site
Per ongeluk had ik een te kleine maat besteld. Zodra ik me dat realiseerde zocht ik contact per e-mail. Monfrance reageerde met een telefoontje en zo was snel opgelost. Pro-actieve service!
Met blind vertrouwen me roze uggs sneakers on line besteld. Je weet nooit hoe roze ze in het echt zijn. Ze waren exact zoals op de foto. Dus one happy customer
Geleverd zoals beloofd.
schoenen bleken te klein. maat eu/uk was onduidelijk. door bedrijf prima opgepakt en snel een goede oplossing voorgesteld.
Goede en snelle service - top schoenen!
Snelle afhandeling, fijne klantenservice!
Duidelijke webshop. Ook fijn dat er maatadvies per merk is!
Alles verliep naar wens!
Mooie luxe schoenen! Snelle levering en super verpakt.
Op tijd afgeleverd en keurig verpakt!Klasse hoor!
In een woord geweldig
Snel verstuurd en alles naar wens
Het was mooi ingepakt. Zeer vlotte verzending.
Wat een ruime schoenkeuze voor zowel man als vrouw. Zowel de webshop als de winkel zijn zeer de moeite waard. Zeer vriendelijk personeel! Een echte aanrader!
Heb mij niet naar Maastricht moeten verplaatsen. Wél geen goede ervaring met PostNL en met de verpakking. De klantendienst werd hierover op de hoogte grbracht.