Mooi en zeer naar mijn zin!

Door het slechte weer nog een paar enkellaarsjes besteld. Ze zijn prachtig, zitten heerlijk en de bezorging was keurig.

Prima service. Goede communicatie.

Maar helaas was de schoenmaat te groot en moest ik het retour sturen. Vandaag op de post gedaan.

Snel geleverd en goed verpakt

Mooie schoenen collectie

Super service

Mijn schoenen hebben ze snel geleverd en ook nog eens persoonlijk aan huis gebracht

Olie is een onprettige wijze van schoenen kopen

Ik koop al mijn schoenen bij jullie maar ik ben ivm werk aangewezen op uw koopavond of zondag openstelling. Reeds een paar keer voor niets naar maastricht gekomen omdat ik niet op de hoogte was dat er geen openstelling meer was. Wanneer u mij reclame kunt mailen verwacht ook info met uw openingstijden.

Mooie schoenen, snelle levering.

Exclisieve schoenen, snelle service.

Een fijne zaak!

Zoals altijd, zowel in een winkel als bestellingen online altijd zeer tevreden; geweldige schoenen en ik ben helemaal weg van het merk Si. Alle merken van jullie zijn geweldig. Kom met plezier bij jullie winkelen; ook voor laarzen; heb er van verschillende merken. Ben een goede klant en blijf dat ook. Groetjes Annemie Vertel tegen iedereen ga naar Monfrance daar slaag je altijd en leuk Personeel.

wonderful

no comment

Alles verloopt heel vlot, ik heb geen opmerkingen

Goede service, klantvriendelijk, goede service, snelle levering, keurig verpakt

Een snelle levering, prima pasvorm en kleur. Goede en verzorgde verpakking.

Keurig en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Snel en oké

Super mooie schoenen

Snelle levering!! Mooi en goed verpakt ! Altijd blij met Monfrance!

Top service.

Vaker schoenen online gekocht.. snelle levering.. helaas is retour zenden niet gratis. Wel correct bedrag retour ontvangen.

Superleuk

Deze sneakers zitten als gegoten en lopen heerlijk!

rustig, behulpzaam , to-the-point

woon 225 km van maastricht maar zocht naar espadrilles en wilde graag weten hoe de maat van deze schoen was, gelijk of groter of kleiner. mevrouw belde even met de ervaren winkelverkoopsters en belden mij direkt terug met het antwoord. Het was woensdag voor Hemelvaart: vrijdag werden de schoenen bezorgd.

Netjes, snel afgeleverd en prima verpakt.

Alles naar behoren

Ruime keuze, goede kwaliteit, en afhandeling van bestelling, kortom goede service

Snelle verzending, moest het artikel helaas retourneren maar had het aankoopbedrag snel retour.

top!

snelle levering was top

Mooie collectie schoenen

2 paar schoenen besteld, 1 paar teruggestuurd (te klein) daar verzendkosten voor betaald, maat groter besteld, weer extra kosten voor betaald omdat bedrag 49,95 bedroeg! Dit vond ik niet zo netjes!

Plus punten: voldoende keuze online, snelle levering, nette verpakking, duidelijke informatie. Minpuntje: levering voor eigen rekening

Mooie collectie schoenen. Evt. thuis afgeleverd. Gemakkelijk retour proces en snelle financiële afhandeling. Top!