Goed geprijsd en snel geleverd!
De bestelling werd snel geleverd. Was keurig verpakt. Helaas was de maat te klein en was een maat groter uitverkocht. Ik heb de schoenen geretourneerd en binnen 2 dagen was de retournering verwerkt en het geld teruggestort. Super service!
Ik had een cadeau kaart die bij ingeven niet geldig was, dit is prettig en snel opgelost! Daarbij kreeg zou ik nog de paaskorting nog terug ontvangen! Hoe fijn is dit..
Zeer goede service en heel tevreden over de schoenen en de bezorging!
Keurigverpakt en snel bezorgd
Vlotte levering, mooie schoenen
pakketje werd snel geleverd(gaat altijd snel bij jullie!). Had een halve maat kleiner genomen omdat op de website stond dat deze schoen groot valt en dat je een halve tot een hele maat kleiner moest nemen. Dit klopte absoluut niet schoen was veel te klein. Dus uiteindelijk teruggestuurd en mijn normale maat besteld welke goed zit. Wrange nasmaak dan dat ik de retourkosten zelf moet betalen voor een fout maatadvies van jullie .
Beste Hans, Bedankt voor de feedback. Dit is direct uitgezocht en daar dit maatadvies inderdaad niet klopte, zullen de gemaakte retourkosten uiteraard worden vergoed. We hebben u hierover geïnformeerd per e-mail en tevens geprobeerd om telefonisch contact op te nemen maar helaas hebben we nog geen reactie van u mogen ontvangen. Wij vernemen graag van u zodat we de gemaakte kosten kunnen terugstorten. Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en een passende oplossing geboden te hebben. Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenmode.
Ben tevreden
Snelle bezorging en aardige, behulpzame en snelle klantenservice
Uitstekend.
Snelle levering en helaas een paar schoenen van de drie moeten retourneren. Aankoopbedrag stond alweer snel op de rekening. Top service
Snelle levering! Prima service
Geweldige zaak! Kan niet wachten om af te reizen naar Maastricht om te gaan kijken! Prachtige schoenen en accessoires!
snelle afhandeling, keurig en veilig verpakt prachtig schoentje, goede pasvorm
Mooie schoenen en een snelle verzending.
Mooie selectie van merken, hoge kwaliteit, eigentijds en ruime keuze. De levering verloopt altijd vlot en vlekkeloos. Superfijne winkel!
Mijn ervaring met monfranche zijn goed,artikelen snel geleverd,leuke attentie(schoenlepel),alleen jammer als iets retour moet dat de kosten voor de klant zijn.
Correcte en snelle levering!
Vandaag besteld dan overmorgen altijd al in huis, keurig verpakt. Super geregeld bij jullie
Zeer goed goede service vriendelijk
Hele mooie schoenen van FvB. Mooi en met aandacht ingepakt! Een kadootje.
Nette verzending. Maar de vraag die ik had naar aanleiding van een paar schoenen nog steeds niet beantwoord.
Top bedrijf , prachtige schoenen.