Snelle levering, zelfs op tweede paasdag

Top bedrijf , prachtige schoenen.

Super Service en top producten

Hele goede ervaring! Super behulpzaam in het uitzoeken van het product en top kwaliteit. Hele leuke verkopers. Hier koop ik zeker nog een keer!

Heel leuke website, makkelijk om alles terug te vinden, veel uitleg bij het artikel. Artikel had wat vertraging maar snel antwoord ontvangen op mijn mailtje. Handtasje in heel goeie kwaliteit en mooi ingepakt .

Snel en netjes

Goede duidelijke website, snellere levering dan beloofd

Zeer correct, snellere levering dan beloofd. Keurig verpakt.

Super mooie schoenen

Geweldig mooie schoenen van Floris van Bommel. Blij mee

servicegericht, behulpzaam, vriendelijk

Doen veel moeite voor je! Ook bij een online bestelling veel service, toen ik hiervoor belde. Schoenen 's middags gebracht en om 18 uur gebracht :)

Helemaal goed en netjes verzorgd. Als extra een sch oenlepel, waar ik erg blij mee ben .

Helemaal goed en netjes verzorgd!

Super service

Scherpe prijs voor een super paar laarsjes en ontzettend snelle levering naar België. Heel tevreden.

Hele fijne verkoopsters, mooie schoenen, goede prijs. Volop keuze. Gewoon top.

heel tevreden

Prima. Aandacht voor verpakking, keurig verzorgde rekening. Ik ben echt tevreden. Het was voor mij de allereerste keer dat ik zo'n perfect verzorgde bestelling ontving. Het was gewoon een feestje.

Netjes op tijd geleverd, Fantastische sneakers voor een mooie prijs. Goed verpakt ... alles top Ik ben er superblij mee.

Goede kwaliteit en top service, ook bij retouren!

Groot en gevarieerd aanbod. Snelle en persoonlijke levering aan de deur in deze Corona periode. Snelle en kosteloze afhandeling bij retouren. Super tevreden over de klachtenafhandeling.

snelle en vriendelijke service.

De schoenen om 16.00 u besteld en om 17.45 werden ze al door een vriendelijke medewerkster aan de deur afgeleverd.

Top klantenservice. Zeer vriendelijk. En zeer snelle levering.

Perfect.

Fijne gang van zaken

Personeel is attent en stuurt je een email als iets aangepast is in de verzending. Snelle verzending. Enige verbeterpuntje aan de website is je winkelwagen. Het lijkt na afronden van de betaling erop alsof je bestelling nog in de winkelwagen zit. Dit kan voor verwarring of zelfs dubbele bestelling zorgen. Verder erg blij met mijn gekochte schoenen!!

Aanrader!

Prachtige collectie, snelle correcte verzending.

Wat traag

Het duurde lang voordat de bestelling verzonden werd. Zaterdag besteld en pas op vrijdag geleverd.

snelheid van verzending.

Altijd snel

Zeer snel met sturen echter ik vind het in deze tijd niet meer klantvriendelijk om terug sturen voor rekening klant te laten zijn en stuur ook een retoursticker mee , dat doen nagenoeg alle webshops

Erg tevreden.

Alles klopt. Snelle levering

Goede en snelle en eerlijke levering

Mooie schoenen, prima levering!

Prima geholpen

Wat ik wel jammer vind dat jullie geen punten sparen hebben..Zou leuk zijn! De schoenen zijn behoorlijk duur.