online bestelling gedaan, door MONFRANCE perfect verlopen.
Mooie laarzen en fraaie schoenen online gekocht. Waren snel geleverd en goed verpakt. Een retour (laarzen helaas te klein) werd snel en correct afgehandeld. Goede online winkelervaring!
Uitstekende service en een super snelle levering!
De afbeelding komt overeen met de geleverde schoenen. De levering was correct en snel, in een mooie verpakking en de bij geleverde rekening zat in een mooie enveloppe. Vr.Gr. Ingrid Hilster
Heel vriendelijk geholpen
Ik heb gechat met een medewerker, goed geholpen. De maat klopte zoals besproken. Goede service , de vlg dag had ik de producten al binnen.
Ik kende MonFrance niet, maar ik woon dan ook in het noorden van Nederland. De Van Bommel aanbieding was zeer aansprekend! Ik heb jullie site ook gelijk bij een collega aanbevolen.
Snelle levering.
De ene dag besteld en de volgende dag in huis !
Goede en mooie kwaliteit schoen. Ik krijg veel complimenten
Zoals altijd geleverd met een personal touch! Chapeau
Antwoorden op mijn vragen in de chat werden snel gegeven en bestelling werd de volgende dag geleverd.
Kom altijd al graag bij jullie in de winkel(s) Nu super snel thuis bezorgd door jullie zelf.
extra aandacht voor de verzending, leuk verpakt
Ik was al heel lang op zoek naar dit type van schoenen. Overal waren ze al uitverkocht. Tot ik deze site zag. Ik heb besteld vanuit België en ik heb geen extra leveringskosten moeten betalen. De schoenen waren er al zeer snel. Geleverd in een mooie doos. Ook de envelop met bedanking en relourdocumenten was aangenaam.
snel geleverd
Mooie schoenen gekocht voor een scherpe prijs. Ook nog eens snel geleverd. Prettige communicatie.
Snelle en correcte levering
Online besteld, snel geleverd. Goed verpakt en tevreden met de aankoop!
Mooie schoenen Goede service, ook online. Ga toch liever live winkelen in Mestreech
Als ik bij Monfrance niet slaag, dan lukt het nergens. Altijd goede service en een prachtige collectie schoenen.
Goede service en mooie Schoenen
Alles verliep naar wens