Monfrance is al jaren de winkel waar ik twee keer per jaar naar toe ga om te winkelen. Echter ik heb nu een aantal malen een account aangemaakt, en daar stop ik mee.
Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een telefoontje of ze aan het einde vd dag konden bezorgen dat was top.
Fijne service met zeer snelle levering !
Op dezelfde dag van aankoop werd de bestelling nog persoonlijk geleverd. Wat een service. Helemaal blij met de geleverde sneakers.
Snelle persoonlijke levering aan de deur
Zeer goede ervaring. Hoop binnenkort weer keer in de winkel te zijn
Goede communicatie en snelle bezorging Laarsjes hebben een perfecte pasvorm en lopen heerlijk
Snelle bezorging
The order was at my place the next day with a kind person at my door!! Really profesional services
Ja wat moet ik nog meer zeggen.
Snelle en zorgvuldige aflevering van topproducten !
Prima online service. Altijd Van Bommel, altijd kwaliteit.
Met maat 35 moeilijk om de juiste schoenen te vinden. Nu al regelmatig mooie kwalitatieve schoenen bij Monfrance gekocht
Daags nadat ik mijn schoenen had besteld werd er met mij telefonisch een afspraak gemaakt voor het thuis aanleveren van de schoenen. Ook dat gebeurde keurig op de afgesproken tijd door een zeer klantvriendelijke medewerkster. Gewoon, dik tevreden dus!
Online besteld, dag later telefoontje dat mijn schoenen door hun bezorgd werden,super
Mooie schoenen precies zoals ze er op de foto’s uitzagen. Ze waren mooi verpakt in de doos waardoor het een soort cadeau was. Snelle levering.
Het waren mooie schoenen, snel en netjes geleverd. Alleen retour brengen is minder. Er is geen retour sticker bijgeleverd of te downloaden waardoor ik verzendkosten moest betalen.
Beste Brigit, Bedankt voor uw beoordeling. Vanaf een bestelbedrag van €75 betalen wij de kosten voor de bezorging bij u thuis. Echter, eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening. Dit vermelden wij ook op onze website naast ieder product en bij onze 'Veelgestelde vragen'. We begrijpen dat het vervelend is dat u moet betalen voor het retourneren. We nemen uw feedback zeker mee in de verbetering van ons retourbeleid. Neem een volgende keer gerust even contact met ons op. Retourneren kan namelijk ook bij onze webshopafdeling of bij een van onze winkels in Maastricht (momenteel alleen op afspraak). Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenmode
alles perfect gegaan
Goede service. Snel. Mooie schoenen. Draagcomfort perfect!
Zeer correcte levering en mooie webshop met prachtige schoenen.
Netjes en op tijd geleverd
ik had dezelfde dag mijn schoenen
Goede communicatie
Zie boven