Snelle levering, keurig ingepakt. Perfecte schoenen.
Alles netjes geregeld maar daar staan Monfrance om bekent.
De eerste keer schoenen online besteld. Spannend. S' morgens besteld, s 'middags aan huis bezorgd. De schoenen pasten perfect, maat goed, breedte goed, zien er goed uit. Een paar geweldige sneakers voor de wandelingen. Chapeau, vriendelijke groet, Agnes
Het service niveau bij m'n online bestelling was zoals ik die gewend ben in de fysieke winkel. Heel fijn!
Goede en snelle levering
Online een paar Floris van Bommel schoenen besteld. Monfrance heeft een prima service en mijn bestelling was snel binnen. Een volgende keer ga ik zeker weer hier kijken.
Zeker aan te bieden. Product wordt snel geleverd, betrouwbaar zaak. Juiste product juiste informatie. Nette levering van de artikel die ik besteld heb.
Omdat ik levering op een bedrijfsadres wilde maar hier geen specifiek veld voor voorzien was, had ik de firmanaam achter het huisnummer genoteerd. De medewerkster die dit order verwerkte, had dit opgemerkt en meteen vriendelijk gemaild om te vragen of het adres wel degelijk correct was. In doe veel online aankopen maar dit was de eerste maal dat er voor de zekerheid dubbel navraag gedaan werd.
Kom altijd graag in de winkels, maar helaas door Corona nu online.
Brede en modieuze collectie
Snelle correcte levering. Kwalitatieve verpakking en begeleidend schrijven!
Bestelling werd snel geleverd. Zeer tevreden.
Wij gaan altijd naar Maastricht naar Monfrance om schoenen te kopen, zowel mijn man als mijzelf. Helaas kan dat nu niet maar bestellen gaat prima!
Snel geleverd en tussentijds keurige updates
Zeer tevreden, goede kwaliteit leer, met zorg verpakt. Kortom voor herhaling vatbaar. Groetjes Marion
Het is iedere keer weer spannend, nog nooit teleurgesteld.
Zie boven
Leuke schoenen, snelle levering, heel tevreden!
vandaag besteld , morgen in huis, keurig verpakt en geleverd. TOP
Schoenen terugsturen kost me 17€ vanuit Maaseik, terwijl schijnbaar PostNL gratis retourzending heeft. (Volgens het ophaalpunt.) Vandaar koop ik geen schoenen meer online bij jullie. Jammer want ik ben ook klant in jullie winkel in Maastricht. (Van Bommel schoenen)
Zeer tevreden en klantvriendelijk! Mooie tas online gekocht en aan huis bezorgd door medewerkster! Bezorgkosten geretourneerd! Nogmaals bedaank en suc6 met het nieuwe “winkelen”!
idem