Schoenen besteld te klein en dat er voor zo’n groot bedrijf niet eens een retourlabel in de doos zit vindt ik zeer slecht. Moet het na het postkantoor bregen en kost het mij 8 euro om ze terug te sturen... Hier bestel ik dus niks meer....
Beste Winanda, Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen dat het vervelend is als de ontvangen schoenen niet passen zoals gehoopt en u ze op eigen kosten moet retourneren. Voor bestellingen boven €75 betalen wij de verzendkosten/bezorgkosten voor de klant, zoals ook bij u het geval is geweest. Echter, eventuele retourkosten zijn voor rekening van de klant. Dit staat vermeld direct naast ieder product op onze website. Wellicht heeft u dit niet opgemerkt. Retourneren in een van onze winkels is overigens gratis. We gaan intern bekijken hoe we ons retourbeleid kunnen verbeteren en hierin nemen we uw feedback zeker mee. Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenenmode
Snelle levering. Product omschrijving spot-on.
Alles super geregeld
Snelle service!
Snellere levering aan huis. Tevreden over product
Schoenen gemakkelijk besteld via de website en - na een telefoontje van Monfrance - nog dezelfde bij ons thuis afgeleverd. Ze zijn bovendien precies zoals op de afbeelding, dus blij mee.
Als een van de zeer weinige schoenmodewinkels in Nederland zijn er Hassia sneakers in breedte K te krijgen.
De webshop is heel overzichtelijk en makkelijk. De schoenen werden goed verpakt en snel geleverd.
Goed geprijsd en snel geleverd!
De bestelling werd snel geleverd. Was keurig verpakt. Helaas was de maat te klein en was een maat groter uitverkocht. Ik heb de schoenen geretourneerd en binnen 2 dagen was de retournering verwerkt en het geld teruggestort. Super service!
Ik had een cadeau kaart die bij ingeven niet geldig was, dit is prettig en snel opgelost! Daarbij kreeg zou ik nog de paaskorting nog terug ontvangen! Hoe fijn is dit..
Zeer goede service en heel tevreden over de schoenen en de bezorging!
Keurigverpakt en snel bezorgd
Vlotte levering, mooie schoenen
pakketje werd snel geleverd(gaat altijd snel bij jullie!). Had een halve maat kleiner genomen omdat op de website stond dat deze schoen groot valt en dat je een halve tot een hele maat kleiner moest nemen. Dit klopte absoluut niet schoen was veel te klein. Dus uiteindelijk teruggestuurd en mijn normale maat besteld welke goed zit. Wrange nasmaak dan dat ik de retourkosten zelf moet betalen voor een fout maatadvies van jullie .
Beste Hans, Bedankt voor de feedback. Dit is direct uitgezocht en daar dit maatadvies inderdaad niet klopte, zullen de gemaakte retourkosten uiteraard worden vergoed. We hebben u hierover geïnformeerd per e-mail en tevens geprobeerd om telefonisch contact op te nemen maar helaas hebben we nog geen reactie van u mogen ontvangen. Wij vernemen graag van u zodat we de gemaakte kosten kunnen terugstorten. Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en een passende oplossing geboden te hebben. Met vriendelijke groet, MONFRANCE schoenmode.
Ben tevreden
Snelle bezorging en aardige, behulpzame en snelle klantenservice
Uitstekend.
Snelle levering en helaas een paar schoenen van de drie moeten retourneren. Aankoopbedrag stond alweer snel op de rekening. Top service
Snelle levering! Prima service
Geweldige zaak! Kan niet wachten om af te reizen naar Maastricht om te gaan kijken! Prachtige schoenen en accessoires!
snelle afhandeling, keurig en veilig verpakt prachtig schoentje, goede pasvorm
Mooie schoenen en een snelle verzending.