Exclisieve schoenen, snelle service.
Zoals altijd, zowel in een winkel als bestellingen online altijd zeer tevreden; geweldige schoenen en ik ben helemaal weg van het merk Si. Alle merken van jullie zijn geweldig. Kom met plezier bij jullie winkelen; ook voor laarzen; heb er van verschillende merken. Ben een goede klant en blijf dat ook. Groetjes Annemie Vertel tegen iedereen ga naar Monfrance daar slaag je altijd en leuk Personeel.
no comment
Alles verloopt heel vlot, ik heb geen opmerkingen
Goede service, klantvriendelijk, goede service, snelle levering, keurig verpakt
Een snelle levering, prima pasvorm en kleur. Goede en verzorgde verpakking.
Netjes en snel geleverd.
Snel en oké
Snelle levering!! Mooi en goed verpakt ! Altijd blij met Monfrance!
Vaker schoenen online gekocht.. snelle levering.. helaas is retour zenden niet gratis. Wel correct bedrag retour ontvangen.
Deze sneakers zitten als gegoten en lopen heerlijk!
woon 225 km van maastricht maar zocht naar espadrilles en wilde graag weten hoe de maat van deze schoen was, gelijk of groter of kleiner. mevrouw belde even met de ervaren winkelverkoopsters en belden mij direkt terug met het antwoord. Het was woensdag voor Hemelvaart: vrijdag werden de schoenen bezorgd.
Netjes, snel afgeleverd en prima verpakt.
Ruime keuze, goede kwaliteit, en afhandeling van bestelling, kortom goede service
Snelle verzending, moest het artikel helaas retourneren maar had het aankoopbedrag snel retour.
snelle levering was top
2 paar schoenen besteld, 1 paar teruggestuurd (te klein) daar verzendkosten voor betaald, maat groter besteld, weer extra kosten voor betaald omdat bedrag 49,95 bedroeg! Dit vond ik niet zo netjes!
Plus punten: voldoende keuze online, snelle levering, nette verpakking, duidelijke informatie. Minpuntje: levering voor eigen rekening
Mooie collectie schoenen. Evt. thuis afgeleverd. Gemakkelijk retour proces en snelle financiële afhandeling. Top!
En een gratis schoenlepel.. dat is nog eens service
Zie boven.
Zeer tevreden, ze lopen heerlijk!
Gewoon goed
De schoenen werden sneller geleverd dan genoemd in mails Keurig verpakt, goede service Bovendien het teveel betaalde geld vlot terugbetaald.