Good service, fast delivery, nice goods, good price
prima service en communicatie
Bestelde schoenen voldeden niet aan verwachting en werden zonder probleem teruggenomen.
Keurig netjes verzorgd.
Communicatie via chat en mail ging erg goed; schoenen werden persoonlijk bezorgd; dat was prima. Ik zou wel eens nadenken om ook de retourkosten (onder bepaalde voorwaarden) gratis aan te bieden.
Ondanks grote drukte bij postbezorgers had ik mijn bestelling snel in huis! Twee paar schoenen, keurig verpakt en tevreden over de kwaliteit.
De schoenen werden al na een dag geleverd. Aan de deur kreeg ik nog aanvullende informatie over onderhoud e.d. van de schoenen.
prima in orde.
Mooi product, en super snel geleverd. Klein puntje van verbetering is dat de doos wel erg groot was voor muts. Had prima door de brievenbus gekund
Snelle service mooie schoen goede pasvorm
Levering aan huis al na één dag en dat ook nog eens door een uitermate vriendelijke meneer! Chapeau!
Alle ervaringen positief
Mooi op tijd geleverd ondanks weeromstandigheden.
Ik heb de schoenen snel en goed verpakt ontvangen
Prachtige laarzen besteld en heel snel geleverd. Had onjuist huisnummer ingevuld, kreeg snel een reactie op mijn mailtje hierover en de laarzen volgden een dag later.
Heb laarsjes besteld in het weekend en dinsdag al in huis
Originele beoordeling
Heb laarsjes besteld via Karin, een van mijn Buurvrouwen. Zij heeft ze ook meegebracht op de eerste dag dat zij weer ging werken. Eigenlijk zou ik de verzendkosten terug moeten krijgen. Omdat ze niet verzonden zijn, maar door mijn buurvrouw meegebracht. Tot heden is het bedrag van de verzendkosten nog niet terug betaald. Afwachtend op een reactie. Met vriendelijke groet, Ans Hutschemaekers
Ik was op koopjesjacht naar een model F van Bommel die Monfrance nog had in mijn maat. De schoenen kwamen met 2 dagen vertraging door drukte post.NL maar dat gaf niets. Ik werd keurig op de hoogte gehouden. Het pakket was luxe en goed ingepakt. Normaal koop ik rechtstreeks bij F van Bommel. Ik ga ook zeker Monfrance meenemen bij mijn volgende aankoop.
‘S morgens besteld en ‘s middags geleverd, Super!
Kwaliteit, service, levering en prijs zijn bij MonFrance altijdnin orde.
Aankoop wordt in prachtige "MONFRANCE" doos geleverd. Bewijs van kwaliteit
Super service petje af
Mooie enkellaarsjes voor een voordelig prijs. Vlotte levering en keurig verpakt.
Heel goede service en snelle levering ben zeer tevreden