Bestelling werd de dag nadien gebracht door de medewerker! Goede service!
Snelle levering en een goede service voor een mooie schoen met een goede prijs.
Perfect. In eerste instantie werkte “chat” niet, maar Dat werd heel snel opgelost.
Reizen veel naar het buitenland; maar vinden het assortiment van Monfrance in alle prijsklasses PERFECT !!
Top service, ik had de schoenen die ik nu besteld heb al in een andere kleur, dus ik wist wat ik kreeg. Super dat het op deze manier kan in deze bizarre tijd!! Altijd geweldige service. Mijn vriendin koopt al jaren schoenen en tassen bij jullie. Vriendelijke groet, Frans Jozef van Lierop
Ook via webshop gaat het winkelen supergoed maar hoop snel weer een keer in de winkel te kunnen komen.
Prachtige sneakers. Op zondagavond besteld en heel kort daarna bezorgd door PostNL. Een absolute aanrader deze webshop, top.
Goede eravering! Medewerker van Monfrance belde nog even om maat te checken. Goede service vind ik dat!
Als een pakket per POSTNL wordt verstuurd, snap ik niet dat het pakket niet op een postbusadres kan worden bezorgd. Onderdeel n Van POSTNL nota bene. Mvg, C. Poncin
Erg goede service ook via de mail, ze geven je goed advies en staan voor je klaar.
Snel verstuurd en ontvangen! Het pakket was keurig verzorgd met alle benodigde papieren erbij. Prima service dus!
Niets op aan te merken
Very nice and good quality boots. Ordered 2 pairs. Fast delivery to Germany.
Snelle en uitstekende service
Blij met mijn schoenen tegen een zeer goede prijs. Goede communicatie, snelle levering. Pakket was ook goed verzorgd, mooi ingepakt. Ik ben meer dan tevreden.
Heb mooie BOSS sneakers besteld. Deze werden zeer snel geleverd. Ik ben tevreden.
Heb twee paar prachtige laarzen ontvangen waarvan de levering ook keurig op tijd was!
Snelle levering, mooie laarsjes maar helaas door te hoge wreef retour gestuurd. Daarna vrij snel bedrag weer teruggestort gekregen op mijn rekening.
Ik was bekend met de pantoffels, mijn oude paar zijn versleten.
Zoals steeds : snelle en correcte service!
Mooie webshop, fantastische merken en goede afhandeling
Snelle berichtgeving en levering. En een zorgvuldige afhandeling en levering