Normaal kom ik jaarlijks naar het prachtige Maastricht en jullie winkel, maar corona gooide roet in het eten. Dus heb ik Maastricht naar het even zo mooie Terschuur laten komen! Prima verzorgd, keurig ingepakt en snel geleverd. Loafers zijn helemaal goed en passen prima. De maattabel is echt super handig!

Goede service tijdens lockdown. Wat moeilijk is met online kopen dat je het product slecht kunt beoordelen op pasvorm. Iets meer informatie op de website over de breedte van de schoen en of er een los zooltje in zit verhoogt de slaagkansen. Nu moest de bestelling helaas retour omdat de schoenen niet pasten. Ook waren details op de foto niet goed zichtbaar en vielen ze daardoor in het echt tegen.

Retourneren

Eerste levering vd Floris v Bommel schoenen/ maat 43,5 enkele dagen langer op zich laten wachten door de drukte, géén probleem! Deze maat was te groot en daarom geretourneerd wat €7,25 koste!, Ik wilde deze schoen hebben dus opnieuw besteld maat 43, deze zijn snel geleverd en zitten goed. Teleurstellend is dat online bestellen nagenoeg bij elke webwinkel kostenloos is waarom bij MONFRANCE niet? Ik vind uw winkel, waar ik geregeld Floris v Bommel schoenen of accessoires haal, prima echter nu ik voor de eerste keer online bestel is het vwb retour kosten slechte service voor vaste klanten.

Mooie aanbiedingen, snelle service.

Mooie aanbiedingen en snelle service, s’avonds besteld dag erna al in huis.

Zeer netjes

Mooiste collectie schoenen in Maastricht

In Coronatijd online besteld. Werd snel aan de deur geleverd met bijpassende instructie. Van de drie paar schoenen helaas 2 paar geretourneerd i.v.m. te groot. Retournering via de webshop op een locatie in Maastricht. Fijn dat dit kan.

Top geregeld

Goed geregrld, alles!!!! Top!

prima service en alles op tijd.

Prima service en op tijd geleverd. De schoenen zijn c.f. de beschrijving op de website.

Vriendelijke service

erg vriendelijk zowel telefonisch als bij het webshoppunt

Supersnelle service

Na mijn bestelling had ik 2 paar schoenen binnen 4 uur in huis. 1 paar ging retour en werd de volgende dag weer opgepikt...

Geweldige service

Service tot aan de voordeur. Met duidelijke uitleg. Compleet, vriendelijk en snel. Erg tevreden over en erg blij met mijn sneakers

Nette service

Vond het netjes ingepakt retourformulier in een keurige envelop vrolijke oranje doos zag eruit als een cadeautje.

Prima service en snelle levering

Mijn schoenen waren beschadigd maar dit is prima en snel opgelost. Nieuwe paar is snel geleverd en ik kon beschadigde paar kosteloos retour sturen.

Puike service.

Uitstekende levering volgens het boekje met een vleugje van Limburgse gastvrijheid.

Geweldige service zeker in deze tijd

Super snelle service

Hele goede service en mooie schoenen

Schoenen werden na online bestelling op zaterdag, op maandag al thuis bezorgd. Geleverd in een mooie tas met extra informatie over hoe ze te verzorgen zijn. Mooie schoenen, lopen heerlijk.

Super snelle service en perfecte verpakking

Ik koop vaker schoenen in de winkels van Monfrance maar door de lockdown is alleen online shoppen mogelijk! De eerste keer schoenen in webshop gekocht! Hoop in het voorjaar de winkel weer te bezoeken want dat heeft toch mijn voorkeur

snelle levering, goed advies, mooi verzorgd afgeleverd

Goed passende schoenen gekregen die voldoen aan al mijn verwachtingen.

Ondanks de lockdown toch Maastricht gevoel!

Als ik M'str bezoek horen jullie daar zeker bij in mijn top drie! Dank voor jullie service en vriendelijkheid én van mijn prachtige suède laarzen krijg ik géén spijt!

Snelle levering ondanks de drukte ivm corona

Nvt

Geweldige service!

Geweldige service.

Snel en volgens afspraak. Geen negatieve verrassingen!

Mooi artikel netjes verpakt

Positieve ervaring bij het bestellen via intranet, alles zeer correct afgehandeld

Zie hier boven