Duidelijke website en de bestelde laarzen zijn zoals verwacht en van goede kwaliteit. Na telefoontje snel en persoonlijk aan huis afgeleverd, door vriendelijke medewerker. Met uitleg over ruil- en retourmogelijkheden. Top!
Altijd snelle levering, mooie kwalitatief goede schoenen!
De bestelde schoenen zijn werkelijk prachtig! Zaten goed en degelijk verpakt (met extra’s als schoenenzak, instructieblad en ectra veters), en met track and trace goed te volgen qua bezorgdag en -tijd. Echt, top geregeld! Veel dank!
Alles zoals het hoort, makkelijk te bestellen en super snelle levering aan huis, ter plekke passen zodat indien niet goede maat meteen geretourneerd/omgeruild kan worden. Schoen paste perfect. Bedankt, Karin
Mooie laarsjes, werden volgende dag al persoonlijk bezorgd door medewerker
Mooi product,goed verpakt, op tijd verzonden en bezorgd.
Al vele jaren koop ik schoenen bij Monfrance. Kwaliteit, prijs en service zijn altijd goed. Echt een aanrader.
Contact met klantenservice verliep snel, duidelijk en behulpzaam. Laarsjes keurig geleverd, blij mee!
De bestelling werd gebracht door een medewerker van Monfrance. Hij bleef wachten totdat de enkellaarsjes gepast waren. Prima service en zeer vriendelijk geholpen.
Mooie kwaliteit schoenen. Handige webshop en uitstekende service. Ik heb een enorme klantvriendelijkheid ervaren. Ga hier zeker vaker bestellen.
Bestelling werd snel geleverd, van te voren netjes gebeld om een afspraak met mij af te stemmen. Schoenen passen perfect en zijn erg mooi
Klant is koningin
Alles netjes verzorgt met een balpen en schoenlepel
Prima, klein minpuntje: lichte doosschade
Ik bestel regelmatig schoenen bij Monfrance omdat ze kleinere maten hebben. De levering is altijd snel en komt in mooie verpakking met vaak een klein presentje( chocolade, schoenlepel ) dat maakt het net iets exclusiever wat ze ook zijn gezien de merken. Schoenen zijn altijd mooie kwaliteit en service telefonisch altijd correct. Enige aandachtspunten is retourneren dat je dat zelf moet betalen.
Goed assortiment en service!
Mooie laarzen, prima service!
Top snelle levering, goede service! Kwaliteit schoenen, ook bij niet goed , geld snel terug!
Bestelling is prima verlopen
Bij het retourneren, vriendelijke dame.
In de ochtend schoenen besteld, en 's middags kreeg ik een telefoontje dat ze al werden gebracht omdat ik in Maastricht woon. Super toch! Een vriendelijke jongeman bleef even wachten zodat ik ze kon passen. Inventief en kosten besparend, zeker in deze tijd.
Ik ben compleet tevreden over de levering, maar het ambetante bij jullie is, dat er geen ticket voor retourzending wordt meegestuurd en dat je hier zelf moet voor kijken. Als particulier terugzenden van België naar Nederland is echt duur. Beter sturen ze een ticket mee, die dan aangerekend wordt op het moment van terugbetaling van de geretourneerde producten. Ikzelf zal niets meer bestellen als ik niet zeker ben, teneinde dit in de toekomst te voorkomen.
Beste Francine, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Wat betreft het retourneren, PostNL bepaalt de tarieven voor zendingen. Helaas zijn de tarieven voor zendingen vanuit België naar Nederland hoger dan zendingen binnen Nederland. Wij zullen uw feedback meenemen bij het verbeteren van ons retourbeleid. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
De adressering was onjuist. Het pakket stond op naam van bruna maar dat was het afhaalpunt. Gelukkig kent men mij daar want men stond op het punt om het pakket te retourneren .
Beste Al, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas hebben wij een technische storing ondervonden bij het selecteren van PostNL afhaallocaties als afleveradres. Dit heeft ervoor gezorgd dat uw naam niet op het pakket stond. Deze storing is inmiddels gelukkig opgelost. Wij zijn blij om te vernemen dat u het pakketje alsnog ontvangen heeft, onze excuses voor het ongemak! Wij hopen u binnenkort weer in één van onze winkels of in onze webshop te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
klant vriendelijk, Snelle bezorging ,thuis bezorgd door medewerker vanuit Maastricht.