Schoenen besteld op de site van Monfrance. Zeer snel thuis bezorgd, zelfs in corona tijd! Ben er heel blij mee.
Geweldig, snelle en juiste levering. Goed product.
Alles oke
Keurig bevestiging gekregen van bestelling en heel snelle levering. Netjes verpakt en alles naar wens. Zeer tevreden klant dus
Keurige communicatie, snel en netjes geleverd. Niet de goedkoopste, wel de beste.
Zeer snelle levering en premium verpakking en uitstraling!
Snelle levering en goede prijzen
Ik ben een fan van Monfrance, koop regelmatig een paar mooie schoenen. Vriendelijk personeel. Snelle levering. Een tevreden klant.
Super snelle service, goed verpakt en prachtige kwaliteit! Echt opvallend goed, snel en kwalitatief hoogstaand!
Mooie website en ruime keuze van mij favoriete merken.
Snel geleverd. Goed verpakt. Fijne schoenen, goed merk.
Very fast and caring service!
Blij met mijn nieuwe sneakers, mede dankzij de prettige website, snelle levering en mooie presentatie na ontvangst. #blijmee
De schoenen die ik graag wilde hebben waren in onze regio in de winkel niet te koop. Online bij Monfrance besteld en binnen een paar dagen binnen. Netjes verpakt. Bezorging door Post.nl was wat minder. Onduidelijk, zou bij Postnl punt afgegeven zijn, bleek bij de buren te zijn afgegeven. Legitimatie blijkbaar toch niet nodig? Maar over het geheel zeker tevreden.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het afleveren van uw bestelling niet vlekkeloos is verlopen. Nadat wij het pakket hebben overhandigd aan PostNL, hebben wij helaas geen invloed meer op de levering. Gelukkig heeft u het pakket uiteindelijk in goede orde ontvangen. Wij wensen u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Mooie schoenen voor een leuke prijs gekocht. Snelle levering!
Koop altijd mijn schoenen in de zaak, maar nu dus online bevalt erg goed.
Ga vaker bij jullie bestellen
Alles prima verlopen.
Tango sneakers besteld, ze lopen heerlijk en zien er precies zo uit als op de foto's.
Vandaag had ik een klein probleem met de betaling die uiteindelijk aan mijn bankkaart lag, niet te min had ik via de live chat enkele vragen gesteld die meteen binnen de 5m beantwoord werden. Zeer tevreden
Mijn ervaring met Monfrance schoenen is dat ze een goede qualiteit Schoenen hebben, veel keuze, goede afhandeling. Prima service.
Schoenen worden leuk verpakt! Monfrance heeft mooie merken!
Snelle levering, ondanks Corona en feestdag
Snel en goed
Fijne en overzichtelijke site. Besteld en super snel in huis! Top!