TOP

TOP

Zeer snel en goed ontvangen!

Goed bereikbaar via de Chat

Voordat ik een online aankoop deed, had ik een "bijzondere vraag". Deze heb ik via de chat gesteld. Heel erg snel kreeg ik antwoord op mijn vraag en ook meteen advies. Via e-mail ben ik verder geholpen. Ook na de aankoop nog. Kortom: Goed online bereikbaar, snel antwoord, goed advies en prima "nazorg". Ook online leuke aanbiedingen in de "outlet" aanwezig. DOEN !

Super snel levering

Schoenen besteld volgende dag pakketje in huis.

Helder en prettige site, doet wat ze beloofd.

Besteld op de site en op tijd geleverd. Prima allemaal.

Mooie producten, snelle levering, mooi verpakt

TOP!

Besteld en 2 dagen later al in huis. Mooi enkellaarsje gekocht, heb het meteen de hele dag aan gehad. Ondanks hogere hak, zitten ze heerlijk. Groetjes Anja

Tot nu toe zeer goed

Snelle en nette levering.

Super mooie betaalbare schoenen

Ik had de schoenen online besteld en binnen 24u al thuis bezorgd. Super fijn! Mooie schoenen tegen betaalbare prijzen.

goed aanbod

product voldoet geheel aan verwachting mooi verzorgd pakket, echt een kadootje voor mijzelf ik begrijp volkomen dat jullie niet meedoen aan de gratis retourneercultuur,waar ik zelfaltijd moeite mee heb

Prima service.

Laarzen snel en keurig bezorgd.

Goede snelle service

Snel antwoord op vragen via mail. Keurig verpakt Prachtige schoenen

Snelle, goed ingepakt levering.

Zeer blij dat ik de laarzen, die ik jaren geleden in Maastricht in het bruin gekocht had, nu via de webshop in het zwart kon bestellen. Zo lastig om hoge laarzen met een extra brede schacht te vinden. Top, dus!!

Top, snelle levering

Goede ervaring. Snel en zorgvuldig geleverd

Goed verpakt en snelle levering

Prima ervaring

Precies zoals vermeld op de site Correct verstuurd Zeker een aanrader

Rimpelloos verlopen.

Mijn eerste bestelling bij deze firma is heel snel en probleemloos verlopen. Zeker een aanrader.

Een zin is te kort

Is geweldig. Ik werd keurig telefonisch geholpen mijn schoenen waren op tijd en ik had deze schoenen voor de helft goedkoper dan in de winkel...dus ik ben blij!

Verschrikkelijk

Mijn vrouw had schoenen besteld en deze zijn niet afgeleverd !! volgens hun heeft postnl het afgeleverd en is het afgetekend maar de naam en handtekening kloppen hellemaal niet. En nu moet ik als klant het verder gaan regelen met postnl terwijl ik iets koop bij Monfrance en niet bij Postnl. Dus conclusie €145 lichter en nog steeds geen schoenen. Wat een slechte service en klantvriendelijkheid.

Alles is vlot verlopen, 2 dagen na bestelling zijn de schoenen aangekomen.

Alles is vlot verlopen, na 2 dagen waren de bestelde schoenen bij mij thuis. Ik ben heel tevreden met de schoenen.

Alles Goed .

Goed geregeld snelle verstuurd . Mooie schoenen .ben er blij mee Bedankt..

Perfect heerlijke schoenen

Peter kaiser heerlijke schoenen

Prima service, snelle levering!

Monfrance staat voor een prima service en een snelle levering. Op het moment dat je de schoenen besteld, wil je ze eigenlijk al aan. Het is dan fijn dat ze ook echt de volgende werkdag worden bezorgd. Of de schoenen aan de verwachting voldoen, is altijd weer spannend. Gelukkig was het deze keer gelijk liefde op het eerste gezicht.

Uitstekend!!

Snelle levering en goede communicatie! Ik ben heel blij met mijn bestelling🍀

Top service!

Ik kreeg super snelle levering. Ik kom zeker terug om iest te bestellen. echte aanrader!