Erg goed, snel , 5 min. na mijn bestelling werd ik gebeld of de adresgegevens juist waren, gaf mij een vertrouwd gevoel, andere dag al binnen
Snelle levering, heel jammer dat de schoenen net iets te klein waren.
De persoonlijke aandacht en zorg in de winkels vind je ook terug op de website van Monfrance. Mooi, overzichtelijk en een snelle levering. Blijft mijn favoriete schoenenwinkel.
Maastricht is te ver voor mij om te gaan shoppen, dus koop ik mijn merk schoenen on line bij hen.
Goede ervaring.
Duidelijke site, snelle levering.
Sandalen besteld. Vrij snel ontvangen in goeie doos. Alles keurig afgehandeld. Wat wil je nog meer.
Snelle en goede service. Keurig verpakt! En goede kwaliteit schoenen. Een van de weinige winkels met zo een uitgebreide keuze van Michael Korse sneackers en nu aantrekkelijk geprijsd👍👟
Supersnel en juist
Ik kan niet anders zeggen dat ik super blij ben met mijn schoenen. De kwaliteit en het comfort zijn echt fantastisch.
Gemakkelijk te bestellen. Snel in huis. Het assortiment is uitstekend en schoenen van uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.
Besteld via de webshop. Prima online ervaring gehad. Heb het vermoeden dat de winkel ook een fijne ervaring biedt. Heeft een mooi aanbod. Enige minpuntje is dat de doos niet helemaal heel was, doet niks af aan de schoenen. Bedankt voor het leveren van de trouwschoenen.
Pluspunten
Alles volgens afspraak verlopen
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
Service uitstekend. Duidelijk website
Pluspunten
Prachtige schoenen en zeer snelle levering. Dit is de tweede maal dat ik bij Monfrance heb besteld en een aantal vragen had voor de klantenservice. Ik werd wederom vakkundig geholpen door John. Niets was hem teveel hetgeen ertoe geleid heeft dat ik de Lilian laarsjes heb besteld. Ik ben verkocht aan deze website met zijn goede service en zal zeker in de toekomst wederom een bestelling plaatsen.
VerbeterpuntenGeen, gewoon TOP!!!!
Pluspunten
Precies de schoenen die ik wilde en dan ook nog 10% goedkoper
Pluspunten
Mooie schoenen, snelle en correcte service
Pluspunten
Behulpzaam op telefonische vragen