Pluspunten
Geen enkel kritiekpuntje,
Schoenen waren niet in voorraad: de aangegeven nieuwe levertijd correct
NVT
Pluspunten
Snelle levering; keurig verpakt met retourbon.
VerbeterpuntenHet merk Si viel voor mij een beetje kleiner uit dan verwacht, graag de pasvorm info bij de div. merken zetten.
Beste mevrouw Van Opzeeland, Bedankt voor uw beoordeling. Op de pagina 'Veelgestelde vragen' vind u het kopje 'Maten'. Als u daarop klikt en vervolgens de vraag 'Hoe kan ik de juiste maat van mijn schoenen bepalen?' selecteert, krijgt u een tabel met ons maatadvies per merk. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Snelle levering en tot nog toe steeds de goede artikelen gekregen.
VerbeterpuntenOok gratis verzending voor sale artikelen.
Ik zou het niet weten
Pluspunten
Top afwerking van de bestelling
Pluspunten
Keurig en snel geleverd. Alles netjes verpakt.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Snel geleverd, track en tracé door gelinkt (met 1 klik te volgen) Zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenAfhaal punt?????
Beste mevrouw Brouwer, Bedankt voor uw beoordeling. Mocht u in de toekomst uw pakket willen laten bezorgen bij een afhaallocatie, dan kan dit geselecteerd worden tijdens het afrekenen. Als u in het winkelwagentje op 'bestelling plaatsen' klikt, komt u in het scherm om af te rekenen. In dit scherm wordt onder het kopje 'verzendwijze' de optie PostNL afhaallocatie aangegeven. Aan de hand van de door u ingevulde postcode wordt het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor u geselecteerd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
VerbeterpuntenKon niet zo snel info vinden over retouren.
Beste mevrouw Timmermans, Op onze website bij de veelgestelde vragen (onder het kopje 'ruilen en retourneren') staat onze retourprocedure duidelijk omschreven. Daarnaast ontvangt u bij uw bestelling een retourformulier waarop de stappen omtrent retourneren staan uitgelegd. Mocht u in de toekomst vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder! Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Zeer behulpzame klantenservice Snelle levering
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
snelle levertijd
VerbeterpuntenJammer dat de verzendkosten door de klant betaald moeten worden. Bij schoenen van € 169.95 vind ik dat deze kosten door Monfrance betaald horen te worden. Bestel ik schoenen bij Omoda krijg ik er nog een leuke tas bij en geen verzendkosten. Mijn voorkeur gaat dus uit naar Omoda.
Beste mevrouw Van Lier, Wij hebben het nagekeken in ons systeem en zien dat u geen verzendkosten heeft betaald, wellicht heeft u zich vergist? Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
De zool was iets beschadigd omdat het pasmodellen zijn geweest dus ik kreeg vooraf netjes een foto van de 'schade' zodat ik was voorbereid. En of ik daarmee akkoord ging. Vond ik echt helemaal top.
Pluspunten
Mooie kwaliteit schoenen.
Pluspunten
Er zijn geen negatieve punten!!!
Pluspunten
VRIENDELIJKHEID, KLANTBENADERING PERFEKT EN PRO. AL JAREN KLANT EN ALTIJDT HET ZELFDE SERVICE
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering. Ik was op zoek naar bepaalde schoenen en heb ze gevonden, heel blij mee!
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken