Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering. Ik was op zoek naar bepaalde schoenen en heb ze gevonden, heel blij mee!
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken
Pluspunten
Gewoon helemaal goed. Vriendelijke hulp in de chatsessie en supersnelle levering van een tas die in Ansterdam niet meer te koop was.
Pluspunten
Telefonisch bijzonder vriendelijk geholpen met top service
Pluspunten
Correcte afhandeling, veilige betaling en hele snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering. Duidelijke voorwaarden!
Pluspunten
Zeer vlotte en snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering. Perfekt verpakt en uitstekende dlsport schoenen
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen en zeer ruim aanbod.
VerbeterpuntenEr ware lichte beschadigingen op mijn bestelde suede pumps en er was vreemd genoeg duidelijk kleurverschil te zien. Tip laat dit goed nakijken voordat ze verstuurd worden.
Beste mevrouw De Haan, Wij voeren altijd een kwaliteitscontrole uit voordat wij artikelen opsturen, helaas was het kleurverschil bij kunstlicht niet geconstateerd. Wij hebben telefonisch contact met u hierover gehad en een passende oplossing aangeboden. Wij hopen u binnenkort weer in onze webshop of in een van onze winkels in Maastricht te mogen begroeten. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
s'Ochtends besteld, volgende dag op gemelde tijd bezorgd. Telefonisch vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voor de eerste keer schoenen besteld online, dit ging prima
VerbeterpuntenRetourzending is op eigen kisten
Pluspunten
Snel en efficient
Pluspunten
snelle levering en mooi verzorgd, smaakvol ingepakt. Blij mee!
Retourneren makkelijker maken.
Pluspunten
Goede webshop..!! Snelle dienstverlening..!! Aantrekkelijke korting..!! Kortom, zeer tevreden..!!
Pluspunten
Een snelle en correcte levering.
Pluspunten
Veel keuze, mooie merken, snelle levering
Pluspunten
Prima collectie