Pluspunten
Snelle en correcte service
Pluspunten
Super snelle service, en heel netjes verpakt in een mooie doos van Monfrance!!
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
VerbeterpuntenRetour gratis erbij doen
Pluspunten
Super Snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site super snelle levering
Pluspunten
Altijd mooie merken, met name italiaans. Super service
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
volgende dag geleverd! snelle service!
Pluspunten
perfecte en snelle service! Niets aan toe te voegen!
Pluspunten
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Pluspunten
Hebben mooie winkels in Maastricht met een goed assortment. Bij een bezoek aan Maastricht loop ik er altijd even binnen. Nu voor het eerst on line besteld en erg tevreden!
Pluspunten
Expédition rapide, réponse rapide aux questions posées la vieille.
VerbeterpuntenRegarder à ce que les chaussures ont la même largeur. Pied gauche un rien plus petit.
Pluspunten
Zeer snel in levering en communicatie hierover
VerbeterpuntenDe doorberekening van de verzendkosten bij sale artikelen word pas zichtbaar bij de betaling. Dit zijn verborgen kosten en geeft een negatieve reactie omdat je het niet verwacht. Bepaling over doorbelasting van verzendkosten bij sale artikelen staat wel in de voorwaarden. Moet je deze dus wel eerst lezen.
Geachte heer De Groott, Dank voor uw beoordeling! De voorwaarden m.b.t. verzenden en retourneren kunt u op onze webshop terugvinden bij elk artikel onder de tab ‘Verzenden & Retourneren’. Tevens staat er informatie over additionele kosten direct onder de prijs van elk artikel, zoals: + Verzendkosten. Bij vragen over onze voorwaarden kunt u ook bij het menu ‘Veelgestelde Vragen’ allerlei antwoorden terugvinden alvorens u een bestelling plaatst. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Site ....dezelfde schoenen komen telkens terug ...
Pluspunten
Zo doorgaan. Alleen de verpakking kan iets beter
Pluspunten
Zeer snelle levering van mooie laarsjes!
Pluspunten
snel levering, met de juiste artikelen. Bij de bestelling staat duidelijk bij dat je zelf de verzendkosten moet betalen.
Verbeterpuntende retour-adres staat gedrukt op een velpapier. Waarom niet op een stickervel? vind ik niet servicegericht. Je moet als klant de verzendkosten 2x betalen . Bij de bestelling en bij de retourzending. Baal ik wel van.
Geachte mevrouw Joosten, Dank voor uw beoordeling! Nog niet zo lang geleden hebben wij ons retourformulier aangepast. Hierbij hebben wij een adreslabel toegevoegd als service naar onze klanten. Wij zullen uw opmerking om dit adreslabel op een stickervel af te drukken meenemen en wellicht in de toekomst veranderen. Indien u verzendkosten heeft betaald voor het verzenden, ontvangt u deze kosten terug als u uw hele bestelling retourneert. U betaalt in dat geval enkel voor het retoursturen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendkosten. Je betaald geen verzendkosten boven een bepaald bedrag. Maar is er sale dan moet je ineens wel verzendkosten betalen. Rare gang van zaken. Bestel toch voor ruim boven de 100 euro. En niet gratis retour.
Geachte mevrouw Mutsaers, In onze branche komt zo’n 30% retour, dat is best veel en erg kostbaar. Daarom hebben wij de keuze gemaakt de verzendkosten van artikelen die meer dan 30% zijn afgeprijsd te laten betalen door de klant zelf. Bij retournering van een hele bestelling krijgt u de verzendkosten voor het opsturen retour zodat u alleen het retoursturen betaald. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Leuke schoenen
VerbeterpuntenDe verzendkosten worden twee keer berekend zowel bij het vesturen als bij het retourneren. Niet per sé klantvriendelijk
Geachte heer Scheffers, Dank voor uw beoordeling! Indien u verzendkosten heeft betaald voor het verzenden, ontvangt u deze kosten terug als u uw hele bestelling retourneert. U betaalt in dat geval enkel voor het retoursturen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Geen verbeterpunten. Ga zo door. Heel veel succes.
Pluspunten
Heel goede service
Pluspunten
Snelle en nette levering. Ook contact met klantenservice is heel goed. Ik had een probleempje met de schoenen maar dat is direct keurig opgelost.