Pluspunten
Snelle levertijd Leuke mail : update zodra je bestelling is verstuurd. Verpakking netjes
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer tevreden gezekerd vaker wat bestellen ,
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door
Pluspunten
Snelle levering en deugdelijk netjes verpakt
heel tevreden
Pluspunten
Snelle levering!!
Pluspunten
Zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Prima assortiment, prima aanbieding en prima service.
Pluspunten
Snelle levertijd, keurig verpakt.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenVoor mij is alles perfect verlopen
Pluspunten
Zeer snelle levertijd!
Pluspunten
Snelle levering Precies zoals op plaatje en beschrijving .
Pluspunten
Snelheid in leveren en communicatie
Pluspunten
Verbeterpuntenblackfriday!!! wat een misleiding..korting jazeker! binnen 1 week sale...nog meer korting op dezelfde laarsjes. vind dit niet kloppen. heb contact opgenomen. helaas niks aan te doen! hoezo niet? bij andere winkels krijg je het verschil terug! voor mij GEEN monfrance meer!
Geachte heer Lecca, Vervelend om te horen dat u denkt dat u misleidt bent. Met de start van Black Friday heeft onze collectie een week lang 10% korting gehad. Aansluitend zijn wij gestart met de sale waarbij de meeste artikelen verder zijn afgeprijsd. Tijdens de sale periode heeft u de regie zelf in handen. Of u wacht op de laagste prijs met de kans dat uw maat is uitverkocht. Of u koopt het artikel voor een hogere prijs met de zekerheid dat uw maat nog beschikbaar is. Om die rede geldt de verkoopprijs van het artikel op het moment van aankoop. Daar wij het geld niet teruggeven, hebben wij u het prijsverschil in de vorm van een kortingscode aangeboden. Hiermee wilde wij u tegemoet komen, maar helaas wilde u deze niet ontvangen.
Ik heb DL Sport 4080 besteld en had graag gezien dat in een grotere schoendoos waren verpakt. Nu is een schoen helemaal ingedeukt en de kralen die erop zitten zijn samengeperst.
Geachte mevrouw Malgo, Dank voor uw beoordeling! Vervelend om te horen dat de schoenen in een te kleine schoenendoos zaten. Wij zullen dit aangeven bij onze leverancier. Indien u wenst, mag u ons een persoonlijk bericht sturen via [email protected] en dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop Lindsay
Pluspunten
Levering was snel en keurig
Pluspunten
Niets dan lof voor Monfrance. Top winkel met top service en levering.