Pluspunten
Keurige klantenservice met een goede bereikbaarheid. Levering is supersnel. En erg blij met de laarzen.
Pluspunten
Perfecte service
Pluspunten
Levering ziet er heel netjes uit. Incl boekje over gebruik
Pluspunten
VerbeterpuntenIk kreeg geen melding wanneer die verstuurt werd. Ook niet in spam.
Geachte mevrouw Hudepohl, Dank voor uw beoordeling! Vervelend om te horen dat u geen orderbevestiging en track & trace code heeft ontvangen. Volgens ons systeem zijn deze e-mails wel naar uw e-mailadres verzonden en hebben wij de e-mail met de track & trace code op verzoek nogmaals verstuurd. Indien de e-mails niet in uw spam box terecht zijn gekomen, kunt u wellicht controleren of uw inbox vol is. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
prachtige collectie en goede service!
VerbeterpuntenGrote verzendverpakking!
Pluspunten
vriendelijk en terzake kundig personeel.
Pluspunten
Fantastische boots, levering zoals afgesproken. Helemaal prima!
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Heel veel mooie schoenen, zeer vriendelijk personeel, snelle service
Pluspunten
Snelle levering.Schoenen pasten niet.Binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening.Wat een service!!! Roël
Pluspunten
Goede en duidelijke website met juiste informatie. Snelle levering in uitstekende verpakking.
VerbeterpuntenOndanks vermelding Post NL heb ik niet voor ontvangst hoeven tekenen. Zie dat pPost NL dat zelf heeft gedaan. Mijns inziens niet correct. Aandachtspunt
Geachte heer Faber, Bedankt voor uw beoordeling! Vervelend dat dit zich heeft voorgedaan, het is uiteraard niet de bedoeling dat iemand anders dan de ontvanger een handtekening plaatst. Wij gaan dit verder oppakken met PostNL. Wij wensen u veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Alles is naar wens verlopen!
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Altijd top.
Pluspunten
Prima levering! Schoenen passen perfect! Prachtige verzenddoos!
Pluspunten
Klantvriendelijk Luistert goed naar mijn vraag Informeert mij goed over wat zij doet of er gaat gebeuren.
VerbeterpuntenMeer samenwerking tussen webshop en winkel.
Pluspunten
Aantrekkelijke kortingen in de Sale Snelle levering Goede, duidelijke website
Pluspunten
snelle verzending, kwalitatieve producten, keurig verpakt