Pluspunten
Snelle service, mooie collectie.
VerbeterpuntenGraag ook gratis retourneren indien schoenen in de aanbieding zijn. Indien het goedkope schoenen zijn dan begrijp ik het helemaal, maar mijn schoenen waren 75 euro. Ik vind dat boven 50 euro retourneren altijd gratis moet zijn. Ik woon in Amsterdam en ik kan helaas niet naar Maastricht gaan om de schoenen te retourneren.
Pluspunten
Mooie collectie schoenen
VerbeterpuntenLevering laat te wensen over; heb de schoenen nog niet ontvangen! Zou afgelopen zaterdag zijn, vervolgens afgelopen dinsdag en nu wordt aangegeven vanavond. Ik wacht t af.
Geachte mevrouw De la Rambelje, Dank voor uw beoordeling. I.v.m. een storing bij PostNL hebben wij uw bestelling niet op vrijdag maar pas op maandag kunnen versturen. Deze informatie hebben wij ook met u via de e-mail gedeeld. Normaliter levert PostNL binnen één werkdag. Wij vinden het dan ook erg vervelend dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Wij adviseren u om uw track & trace code in de gaten te houden voor de juiste levertijd. Excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, MONFRANCE webshop
Pluspunten
Ik had met de winkel gebeld over kwaliteit en maatvoering van 'n bepaalde schoen. Ik werd telefonisch uitstekend geholpen.
Positive
Alles perfekt! Werde sicher wieder etwas bestellen.Danke!!
Pluspunten
Goede site
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Veel mooie merken
VerbeterpuntenMag iets sneller afprijzen in de sale. Alle zaken zitten al op 50% en Monfrance zit dan pas op 20-30%
Pluspunten
Snelle en goede levering en mooie aanbiedingen
Positive
Nice website, nice price and my shoes seem to be on their way to denmark - so I am happy :-)
Pluspunten
Zo’n prima gesprek en goed advies bij het telefonisch contact, een 10
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Super blij met mijn mooie Harris boots. Snelle levering en top kwaliteit schoenen
Pluspunten
Al jaren fan van Monfrance vanwege goede service en prachtige collectie. Helaas waren de supermooie afgeprijsde laarzen te klein, zodat ik straks van nieuwe collectie moet kopen
Pluspunten
Goede duidelijke webshop, goede prijs en netjes verpakt. Zelfs de bon in net Monfrance verpakking
Pluspunten
Super snelle en correcte levering. Dank daarvoor.
Pluspunten
Heel rappe levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Snelle levering, pakket was goed te volgen, alles conform afspraak
VerbeterpuntenGeen, Alles verliep volledig naar wens!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke afhandeling toen bleek dat de maat groter bleek dan van het maatnummer verwacht wordt. Jammer dat bij acties het terugsturen in rekening gebracht wordt, anders was de score maximaal geweest.