donderdag besteld vrijdag in huis ondanks de drukte in deze decembermaand
Naast dat de thuisbioscoop harmonisch klinkt, is de afdrukkwaliteit en afwerking van het product op zeer hoog niveau. Ik raad ze al jaren aan, aan vrienden en familie.
Wij hebben dempingsplaten gebruikt voor de geluidsisolatie van onze camperbus. Alhoewel de temperatuur tijdens applicatie lager lag dan de aangegeven verwerkingstemperatuur, hechtten de dempingsplaten perfect. Resultaat is duidelijk hoorbaar.
ik had een verkeerde bestelling geplaatst. na een telefoontje naar Easy Noise control hebben ze dit op een vriendelijke en snelle manier opgelost.
Veel tijd genomen om mijn belangen en situatie te leren kennen.
Duidelijke website. Makkelijk aanvragen. Alles op tijd bezorgd, zo hoort het
Ik heb deze geluidsisolatie gekocht om vervolgens mijn eigen panelen te bouwen. Ze werken perfect, en nu heb ik lekker goedkoop geluidspanelen voor op de muur.
Noppenschuim zelfklevende platen besteld. Binnen 1 werkdag opgestuurd (via GLS). Product was netjes verpakt. Ook fijn was dat ze bij de productpagina al aangaven welke grootte minder verzendkosten had.
Nette en snelle levering van een goed product!
Zeer snel en accuraat goed advies via Whatsapp
eerste monsters besteld van producten waar ik belangstelling voor had. Deze kwamen snel. Daarna via site nog wat extra informatie gevraagd en werd super geholpen door medewerker. Isolatieplaten voor mijn boot bestel en op afgesproken dag ook netjes afgeleverd. Prima!
Helemaal prima, lekker vlot
Snelle service en vlotte levering!
Acoustisch absorptie materiaal besteld en de volgende dag geleverd. Prima spul want het dempt het geluid zeer goed.
Het ging weliswaar niet in één keer maar alles is perfect opgelost door Easy Noise Control. Het eindresultaat is prachtig om te zien en heeft een heel groot effect op de akoestiek in de ruimte.
Goede uitleg, behulpzaam, flexibel
Er ontbrak een haakje en dat werd prima opgelost.
Binnen 2 dagen het product tegen een nette verstuur prijs in huis
gezocht op internet, snel gevonden op duidelijke site. Persoonlijke mail ter bevestiging. Verzoek om factuur met BTW etc is snel opgevolgd en de volgende dag per mail binnen. Levering op tijd.
Uiteindelijk toch niet voldoende geluidsisolatie, ik zal binnenkort contact opnemen voor professioneel advies
Professioneel bedrijf, kan het iedereen aanraden
Mooi!
Er was iets misgelopen tijdens het transport (waar Easy Noise Control niets aan kon doen), maar Easy Noise Control heeft dat heel snel en perfect opgelost.
Via de chat op de website het juiste product kunnen vinden en meer informatie gekregen over het gekozen product. Helemaal mooi dat je de chat via een bestand krijgt opgestuurd om alle informatie nog een keer te kunnen bekijken en de doorgestuurde links weer kan aanklikken.
Ik heb 12 matten noppenschuim-plus gekocht. De kwaliteit van het schuim en ook de kleeflaag is prima in orde. Enige minpuntje is dat de noppenstructuur niet evenwijdig is aan de randen (het is scheef afgezaagd in de fabriek). Aan te bevelen is om de "premium" versie aan te schaffen als je er een strak uitziende wand mee wilt maken. De premium versie wordt door Easy Noise Control zelf gesneden, de goedkopere "plus" matten kopen ze kant en klaar in.
Originele beoordeling
Ik heb 12 matten noppenschuim-plus gekocht. De kwaliteit van het schuim en de kleeflaag is in orde, maar de noppenstructuur is niet evenwijdig aan de randen (het is scheef afgezaagd in de fabriek). Als je twee matten tegen elkaar aanplakt ziet het er niet uit !! De vermelding bij het product "De zeer gelijkmatige celverdeling zorgt ervoor dat het materiaal stevig aanvoelt en er mooi uitziet" gaat dus helaas niet op.