Top service en product
Artikel niet op voorraad. alternatief voor zelfde prijs gekregen. Snelle service
Uitgebreid assortiment. Bestelling snel geleverd, niets op aan te merken.
Erg snel en netjes geleverd
Blijkbaar word er samengewerkt met GLS. Dit geeft een zeer slecht resultaat. Deze hebben blijkbaar service naar klanten toe op een bijzonder laag pitje. Niet meer van deze tijd. Zowel DHL, UPC als Post.nl scoren aanmerkelijk beter.
Goede isolatie, mooi verpakt en geleverd. Elke plaat was 100% in orde.
Eenvoudig te monteren.
Originele beoordeling
Zit vast bij GLS?
Prettige website met goede uitleg
Na vergelijking van de prijzen en materialen bij verschillende shops, kwam Easy Noise Control er zeer goed uit. Ik kan nu ook beamen dat polyesterwol d20/40 echt uitstekend werkt als geluidsabsorptie achter een koelkast in een open keuken.
Voor de garage als geluidsisolatie polyesterwol plaat gekocht. Werkt prima en is met goede montagekit gemakkelijk te monteren. Keurig resultaat
Product voldeed precies aan de verwachtingen. Snel geleverd.
Kort telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het feit dat de gewenste hoeveelheid panelen niet op voorraad was toch binnen de week geleverd. Top!
De website bevatte duidelijke informatie om een keus te maken. De levering van de gekozen producten werd vrijwel direct gemeld en overeenkomstig de aanmelding bezorgd.
Goede service en snelle levering
Duidelijke site en snelle correcte levering.
Prima product en snelle levering!
Ik ben tevreden
Perfect materiaal.
Reageren binnen dag en snelle verzending
Isolatie plaat besteld in de webshop, 2 dagen later geleverd. Top!
Een vraag gesteld, snel beantwoord. Product binnen 48 uren geleverd
Amazing
Alle producten keurig en snel geleverd
Makkelijk te installeren en heeft het geluid van achterframe beduidend gereduceerd. Voor de prijs die je betaald en de dikte van het materiaal (had extra dikke optie genomen), had ik geluidsafname iets hoger verwacht. Maar ik ben zeker tevreden en zal in de toekomst nog bij easy noise bestellen!