Pluspunten
Goede producten met duidelijke omschrijving . Razendsnelle levering !
Pluspunten
Ik vond een geluidsabsorberende oplossing voor een lawaaierige koffiemachine thuis, helemaal top. Het was een kleine bestelling dat Easy Noise Control snel en correct heeft uitgevoerd.
VerbeterpuntenHet zou heel fijn zijn als de pakketbezorger een timeframe kan aangeven waarin het pakket geleverd wordt, zoals Track & Trace van PostNL dat doet. Ik begrijp dat levering aan een bedrijf nauwelijks op een probleem stuit, maar ik vind als particulier het lastig er de hele dag voor thuis te blijven, zeker als er geen buren beschikbaar zijn.
Mails in het hollands
Pluspunten
duidelijk en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
duidelijke website, correcte informatie, tijdige levering
Pluspunten
Goede voorlichting en vooral eerlijk: " je hoeft slechts 60% van het Te dempen oppervlakte Te beplakken".
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Prima levering Prima product
Pluspunten
Vlotte, correcte afhandeling van de bestelling. Zeer vriendelijk, ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.
VerbeterpuntenIk weet geen.
Pluspunten
Kwaliteit & vlotte levering
Pluspunten
Topservice. Ook goed meegedacht bij de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten en netjes verpakt
Pluspunten
goede site, snelle respons, direct geleverd
Verbeterpuntenduur transport
Pluspunten
- duidelijk en informatieve site - orderhistorie - orderbevestiging
Verbeterpunten- trage levering - bezorgkosten - geen informatie over beschikbaarheid producten
Pluspunten
Snell en goed service
Pluspunten
Snelle service en levering
Pluspunten
nog geen gelegenheid gehad om het artikel te plaatsen. Wel kan ik zeggen dat het er geweldig uitziet, Levering en verzending naar tevredenheid.
Pluspunten
Goede informatie, Duidelijke site. Vriendelijke medewerkers. Mooie producten.Snelle levering.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Snel contact opgenomen. Goede vervangende materialen geleverd. Goed inbouwadvies. Mijn bus is een stuk stiller en aangenamer om te rijden.
Pluspunten
Snelle levering, geweldige producten, mooie prijs en goede communicatie
Pluspunten
Snelle afhandeling en dito levering !
Pluspunten
Goede service.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, komen afspraken na.