Duidelijke site. Snel en volgens afspraak geleverd
Goed bereikbaar, goed advies en snelle levering. Heel blij mee.
Ik had een iets beter resultaat verwacht van het geleverde product. Dan is online toch minder dan het kopen in een winkel of dat er een specialist bij komt. wel tevreden over het product an sich
Goed noppenschuim om het oude vergane materiaal uit mijn oude, kwalitatief goede geluidsboxen te vervangen. Zo kunnen ze weer een tijdje mee!
De goederen werden de volgende dag afgeleverd, goed verpakt in doos en niet gevouwen of opgerold, prima.
Ik kon uit de producten van Easy Noise op Internet, gemakkelijk een keuze maken voor mijn geluidsprobleem. Vragen van mijn kant werden via internet door medewerkers beantwoord.
Prima. Telefonisch contact waarin uitstekend advies werd gegeven.
Via een collega getipt op Easy Noise Control BV. Na verbouwing bleef er een vervelende galm bestaan. Dat is nu prima opgelost door plafondpanelen. Met een laser waterpas is de montage goed zelf te doen. Erg tevreden over het eindresultaat.
Ik had wat twijfel over welke soort isolatie ik nodig had. Foto van de ruimte en apparatuur gemaild en binnen een uurtje al reactie met de juiste variant. Ben vooral blij met het advies brandvertragende versie te nemen want om de zomer wordt het zeer heet in de ruimte.
Heel snel geleverd
Hebben wel contact opgenomen dat artikel slecht te leveren is. Hoop dat artikel nog wel wordt afgeleverd!!!!
Prettig verpakt. Hoogwaardige materialen en een zeer mooie druk. Na montage was de doek snel strak en kreukvrij. Jullie zien mij zeker nog terug!
goede adviezen en prima kwaliteit. Goede verpakking van de artikelen.
Snelle en correcte levering.
slecht, na zeer slecht comuniceren en even duidelijk maken dat het niet hun fout is,onacceptabel.
Easy noise control doet er alles aan om de service te leveren die een klant zou kunnen verwachten ..
Op het laatste moment nog ff geluidsisolatie gekocht en na plaatsing niets meer gehoord.
Ik heb een bestelling EASYfoam PU gedaan met exacte maten voor onder een subwoofer. Echter was deze 20 cm te lang, waardoor ik er na telefonisch contact zelf maar een stukje kon/mocht afsnijden.
Via de mail goed advies gekregen. Verder alles netjes binnen gekregen.
Informatie op de website is erg goed, en prima gelukt
goed en netjes vriendelijk
Het geluid word goed gedempt en het werkt zeker. Raad iedereen wel aan eerst even goed te overleggen wat je precies nodig heb. Als je even mail of bel dan krijg je vriendelijk personeel die je vakkundig helpen en adviseren.
Originele beoordeling
Het geluid word goed gedempt alleen de afmetingen zijn erg raar? Wasmachine staat net op de randen maar aan de zijkant heb je aan beiden kanten een flink stuk over???? Dus hoe je hem ook draai de wasmachine staat op de randen, of je heb aan de voor en achterkant een flink stuk over of aan de zijkanten. Waarom niet een vierkant verkopen waar de wasmachine veel ruimer erop komt te staan???
Goed advies en meedenkende monteurs
In eerste instantie was een beschadigd product geleverd. Door leverancier prima opgelost.
Originele beoordeling
Ik heb een geluiddempend schilderij ontvangen met een spandoek (met daarop een zelfgemaakte foto). Allereerst was het stalen spanframe beschadigd en daardoor niet mooi strak te monteren. Toen ik het frame alsnog gemonteerd had, bleek het spandoen veel te groot. Het staat niet strak in het frame, waardoor het als een laken aan een lijn lijkt te hangen. Ergo, totaal niet tevreden dus.