Snelle en prettige zorgvuldige service
Tot nu toe geen levering maar ook geen communicatie wanneer wel
Beste Harry, Ten eerste onze welgemeende excuses dat u nog niks van ons heeft gehoord en heeft ontvangen. Het lijkt erop dat er iets niet helemaal goed is gegaan. Wij zullen vandaag alsnog uw bestelling versturen, u ontvangt van ons een track en tracé code om de bestelling online te volgen. Nogmaals onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice
Geleverd wat besteld werd.
Vakkundig geholpen!
Ene dag besteld, volgende dag in huis!
Eerst ging alles mis na mijn bestelling van een vrijstaande oven, een verjaarscadeau voor mijn dochter. De betaling lukte moeizaam, het pakket was eerst onderweg, daarna ineens tijdelijk uitverkocht en toen weer leverbaar. En bij aflevering bleek de bestelling verwisseld met die voor een andere klant. Een aardige mevrouw van de klantenservice heeft er toen voor gezorgd dat mijn dochter haar cadeau alsnog op haar verjaardag ontving! Al met al goed opgelost door Slowjuice, dat is een pluim waard.
Beste heer/mevrouw, Wij willen via deze weg nogmaals onze excuses aanbieden voor de rommelige levering. Helaas bleek op 17 mei er wat onduidelijkheid te zijn over de voorraad van het bestelde artikel, en is daarop nog eens een verkeerde levering bij u bezorgd. Volgende de track en tracé is op 19 mei alsnog het juiste artikel bij u bezorgd, mocht u het artikel niet hebben ontvangen dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice
Originele beoordeling
Voor de verjaardag van mijn dochter in Den Haag had ik een vrijstaande oven besteld. Nadat het met de betaling al stroef liep door problemen met de website, ging daarna ook de rest mis. Eerst kreeg ik bericht dat mijn bestelling onderweg was. Daarna dat de oven tijdelijk niet leverbaar was. Vervolgens dat de oven de volgende dag in Den Haag zou worden bezorgd. Wát er werd bezorgd was niet de oven maar een klein pakje bestemd voor een klant in Rijswijk. Mijn dochter wacht vandaag op haar oven, een dag ná haar verjaardag. Hopelijk komt het goed...!
Ik kocht jaren terug een Sedona droogoven. Ik gebruik deze vaak met fantastische resultaten. Nu nieuwe droogvellen gekocht. Deze kwamen niet aan zoals het hoort maar dat werd direct opgelost door nieuwe op te sturen. Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf.
De Kuvings Evo 820, is mij snel verzonden, maakt heerlijke sapjes, ( fruit, groenten) al getest, maakt bijna geen geluid, heb nog geen sorbets et smoothies, nootpasta, gemaakt met de geschikte accessoires die ik heb gekregen. Heb al een paar idees dankzij het boekje in de verpakking, heel gemakkelijk om te kuisen. Ik ben er heel tevreden mee.
Ik denk dat ik niet voldoende alle stappen kende om hem juist in elkaar te zetten. Omdat ik al meerdere lekker sapjes hèb gedronken met deze maschine. Dacht ik dat ik de maschine al kende maar nu is de die helemaal geblokkeerd en ik denk beschadigt
Beste Pieter, Wat vervelend dat uw slowjuicer is geblokkeerd. Graag willen we u laten weten dat u ons altijd kunt bellen/mailen als er iets aan de hand is, zodat we kunnen helpen. Op onze producten zit garantie. We zullen u een persoonlijk bericht sturen om het probleem op te lossen. Hartelijke groet Slowjuiceteam
Supersnelle levering hoe de rest van de klantenservice is weet ik niet ik heb nog nergens problemen mee .dat is natuurlijk heel goed .
Mooie van deze site is dat er behoorlijk wat informatie te vinden is om je keuze te kunnen maken. Prijstechnisch marktconform. Een kleinigheidje; de levertijd van "bestellen vóór 23:59 leveren de volgende werkdag" geldt alleen voor particulieren, wel begrijpelijk maar vermeld het dan ook op de site.(is inmiddels toegezegd door de klantenservice). Een dag extra maakt normaal niet uit, maar wat je belooft.... Over het apparaat zelf(Greenstar Elite) kan ik kort zijn is gewoon een super apparaat, het is een flinke jongen maar doet z'n werk perfect. Hier zijn voldoende reviews op Youtube te vinden.
Fantastische machine!!! Pulp komt er droog uit dus hij haalt het optimale resultaat uit vruchten, en groenten.
Ik kreeg snel feedback op mijn vragen en de bestelling ging even vlot en correct. Ik ben zeer tevreden dat mijn slowjuicer goed beschermd werd voor transport en hoe mooi hij is. Een juweeltje op het aanrecht met zeer prima resultaten.
Machine net in gebruik, wortels gaat super, appel is een drama, de pulp gaat om het wormwiel zitten, komt er niet uit. Bij mijn oude machine was dit geen probleem. Nog even een paar keer proberen maar was er enigszins teleurgesteld over. Gekozen voor de “beste” maar ook de duurste machine Angel 8500
Kon de Ninja OL750EU inderdaad nergens voor een lagere prijs vinden dan bij Slowjuice.nl. En daarbij de supersnelle levertijd ! Helemaal top !
Erg mooi en praktisch . Bediening in 't handvat, ruimtebesparend.
Reageren alert op vragen, snelle verzending. Servicegericht!
Zeer tevreden, een echte aanrader. Dit is een bedrijf dat service en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel draagt. Daar kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Wij zijn zeer tevreden over het apparaat. Maakt nauwelijks geluid, degelijke uitvoering. Enige is dat het schoonmaken wat meer inhoudt dan we in het filmpje zagen, maar dat nemen we op de koop toe.
Komen de afspraken goed na
Snel geleverd, alles compleet en prachtig apparaat!
De olie pers (Piteba) is prima De bezorging was tot op tien meter voor mijn huis, op de voet te volgen! Ik kon daarna naar de voordeur lopen en de bezorger zien aankomen.
Ik vond snel wat ik zocht, inclusief een verwijzing naar (bijna) noodzakelijke accessoires. Bestellen ging makkelijk en snel, de volgende dag al netjes verpakt bezorgd. Hoewel dit waarschijnlijk bij de fabrikant ligt (Piteba oliepers) zou een wat uitgebreidere gebruiksaanwijzing nog een verrijking kunnen zijn.
Alles was mooi verpakt, ook de breekbare stukken. Zonder schade aangekomen.