Potjes besteld voor het kiemen van zaden en bonen. Super snelle levering.
Het onderdeel voor mijn slowjuicer werd snel geleverd.
Goed product en hele snelle levering!
Een bestelling geplaatst omdat de prijs aantrekkelijk was, pakket is goed aangekomen dus tot nu toe niets te klagen.
wasz błąd kosztował mnie prawie 25 EUR. sprzedajecie towar, którego nie macie w magazynie. należność pobraliście od razu, pieniądze zwróciliście, ale na konto otrzymałem kwotę pomniejszoną o prowizję banku. wasz błąd - moja strata!!! jestem bardzo niezadowolony. 1 gwiazdka tylko za to, że w ogóle coś otrzymałem z powrotem. sądzę, że należy mi się rekompensata poniesionych kosztów.
Dear Przemyslaw, We find it very unfortunate that the bank seems to have withdrawn a commission on the ammount that we refunded to your bankaccount. We will contact you personally to find a solution for this problem. Sincerely, Slowjuiceteam
Blij met de snelle levering van mijn kiemtoren.
Voor de snelle levering : zondag besteld - maandag bezorgd - 5 sterren. In elkaar zetten olie kaars - 0 sterren: olielamp lont kon niet in lonthouder inzetten ( beter als dit al gedaan wordt door de verkoper ). Oliepers kon ik nog niet uitproberen. Beoordeling van oliepers - te vroeg gevraagd.
Beste Olena, Bedankt het schrijven van een terugkoppeling. Wij zien dat u een oliepers heeft besteld, wij begrijpen dat u de lont niet in de houder krijgt? (wij hebben nog niet eerder gehoord dat dit problemen geeft) Mocht het toch niet lukken kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail bericht sturen, wij kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice.nl
Ik bestelde midden in de nacht en 16 uur later had ik mijn bestelling binnen! Ik ben super netjes op de hoogte gehouden waar het product zich bevond. Kortom ik zou, als ik nog meer nodig heb, hier zo weer bestellen!
Bestelling prima goed verpakt , ik mis allen de Nederlandse handleiding. Pfffff mijn Engels is niet toereikend gr
Goed advies gekregen. snelle levering
Na de bestelling wordt alles mooi opgevolgd.
zie boven
Dit is gewoon zoals het hoort te zijn.
Supersnelle levering van de slowjuicer en heel erg blij met de Omega slowjuicer! Al meer dan 10 jaar al een enthousiaste groenten juice fan:-) Maar wat een verschil of je een sap maakt met een slow juicer of een normale juicer. Het kost wat meer tijd maar dat is het dubbel en dwars waard! Het sap smaakt en ziet er veel geconcentreerder uit: echt super!! Heel blij dat ik overgestapt ben van een normale juicer naar de high quality slow juice methode!!
Vergeleken met mijn slow juicer is deze vele malen krachtiger en beter vanwege de horizontale pers, met name voor de bleekselderij, veel meer sap en de machine maakt niet veel herrie Minpunten zijn het eindpunt met de sap-en pulpbak deze sluiten niet goed aan, sap gaat er in het begin naast en de pulp gaat naast het bakje Daarnaast vind ik het jammer dat er bij zo’n aankoop prijs maar 1 zeef zit, je zou op z’n minst twee keuzes verwachten
Jestem bardzo zadowolona
Alles is zoals het zou moeten zijn, werkt perfect
Ninja Foddi max gekocht , perfect apparaat voor weing geld . en nog eens snel bezorgd ook
Snelle levering en goede service.
Mijn ervaring met Slowjuice is uitstekend, de producten waren netjes verpakt en snel geleverd.
Duidelijke website en ook snel geleverd. Het apparaat was goed verpakt.
Multicooker besteld, dezelfde dag al geleverd. Alles werkt uitstekend, nu maar experimenteren met gerechten.
Deze aankoop is zeker een investering. Maar ik denk met de tijd haal jij het weer uit als je de sappen in de winkel niet meer hoeft te kopen. Smaak is heerlijk. Zelfs een banaan die niet te rijp is kan door de machine. Ben zeer tevreden.