Helaas was mijn bestelde Juicer uitverkocht na een telefoontje van jullie kon ik de demo met korting krijgen. En een dag later was hij er! Super Juicer. Alleen de Auger kwam een beetje beschadigd binnen. Ik had hier al meteen een mail over gestuurd helaas niks meer van jullie gehoord! Ik hoop nu wel wat van jullie te horen! Groetjes Angela.
Alles is verlopen als verwacht, de bestelling is tevens eerder aangekomen. De gekochte Omega J8228C voldoet helemaal aan de verwachtingen.
In 1 woord TOP!
Gewoon goed gegaan, besteld, betaald, ontvangen.
During the second lockdown. I ordered on a Monday and my article arrived on Tuesday. Just as they said. Will be buy from this company again in the future
Alles ging perfect
Snelle levering, top flessen.
Snelle levering, de volgende dag geleverd! Een fantastisch apparaat die z’n prestaties na komt. De Angel 7500. Prijzig maar dan heb je ook wat! Hele goeie investeringen in jezelf en je familie. Gezondheid!
Beste Op jullie website staat voor 17 uur besteld morgen geleverd Ik krijg een bevestiging word pas woensdag geleverd
Beste Pascal, Naar aanleiding van uw review hebben wij de status van uw bestelling nagekeken. Wanneer de track en tracé is aangemaakt komt er automatisch een dag te staan, pas wanneer de zending is ingescand bij postNL komt de juiste dag erbij te staan. Wij zien dat uw bestelling vandaag bezorgd zal worden tussen 13.00 - 18:00. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice.nl
Na aankoop aangekocht en hiermee perfect geholpen!
Ondanks dat onze 1e keus niet te leveren was werd er een duurder alternatief aangeboden , deze werd de volgende dag al geleverd
Ik heb 6 van jullie flesjes gekocht waarmee ik mijn sapjes kan invriezen en alle zes zijn in mijn vriezer ontploft.
Beste Desree, Vervelend dat de bestelde flesjes zijn ontploft in de vriezer. Het is belangrijk dat de flesjes niet boven het max streepje worden gevuld. Voor het ongemak zullen wij u eenmalig een nieuwe set sturen, u kunt de set binnen 1-2 werkdagen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice.nl
Super snelle levering! En prima en veilig ingepakt !
Een Ninja Foodi gekocht, moest even wachten maar werd prima op de hoogte gehouden. Ik had hem erg snel in huis.
Altijd correct en vlotte levering. Ik ben tevreden.
Goede documentatie op de website om tot een keuze te komen, incl instructiefilmpjes en voor vijf uur besteld de andere dag in huis.
Super goeie kwaliteit
Goede en snelle service en ben heel tevreden met mijn nieuwe slowjuicer.
Had telefonisch contact gehad omdat ik dooe de bomen het bos niet meer zag. Goed geinformeer en besloten de Hurom H-AA aan the schaffen. Toch verkozen boven de H100, die wel makkelijker schoon te maken is(Scheelt ook maar 1 minuutje denk ik) Deze blijkt ook beter overweg te kunnen met noten waar de H100 wat moeite mee zou hebben volgens reviews op internet. Heerlijke en gezonde sapjes. een aanrader dus.
Vragen worden vlot en goed beantwoord
Na de bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status
2e juicer binnen 10 jr top service prima bedrijf
Het product is goed en snel geleverd. Op dit gebied is het goed.