Geen origineel ninja Handgreep breek gelijk af en niets is anti aanbak 1 x gebruiken en daarna weggooien
Beste heer/mevrouw Moerdijk, Vervelend om te moeten vernemen dat u problemen heeft met de door u ontvangen Ninja. Alle Ninja artikelen welke wij verkopen zijn originele artikelen onderdelen welke afbreken en de anti aanbak die niet werkt mag niet de bedoeling zijn. Helaas hebben wij niet eerder van u een bericht mogen ontvangen zodat wij u hiermee verder kunnen helpen. Wij zullen u alsnog een persoonlijk bericht sturen om hopelijjk tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice.nl
Goede levering en correct
Wij hebben een hele goede Huron Slowjuicer gekocht de Huron H32n bij Slowjuice.nl. Supersnel geleverd al de volgende dag! Onze vragen werden snel en vakkundig beantwoord lekker makkelijk via de app en de site is overzichtelijk en informatief met een groot aanbod. Ook heel fijn dat dit een bedrijf in Nederland is! Een aanrader.
Slow juice.nl helped me to find the best cold pressed juicer for my needs. Really nice customer care and very fast delivery!
Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
Ik heb het nu al een paar keer gebruikt ben er zeer tevreden over ik ben blij dat ik het heb!
Zeer snelle reactie, en klaar maken van de levering door Slow Juice. Echter DPD koerier is al 3 dagen te laat. Het is elke dag dat ze hier niet geraken, ook al zijn ze vlakbij. Dus spijtig dat SlowJuice hierdoor gestraft wordt anders had de levering op 1-2 dagen aangekomen.
Super snelle levering en erg goed ingepakt Prachtig apparaat! Heel blij mee….
Tevreden over het onderdeel en de levering
Positief.
Het plankje dat in de video bij de verpakking zat was er niet bij. Dat hen ik zelf moeten maken. Levering was snel en ok.
Hele mooie en goedwerkende slowjuicer. Zeer vakkundig en netjes verpakt. Prachtig apparaat! Maakt heel goed sap. Pulp is inderdaad droog waardoor je een veel hogere sapopbrengst hebt.
vragen worden snel beantwoord
Heb een airfryer besteld en nog steeds niks ontvangen na een week. Dit zou slechts 2 - 4 dagen duren
Beste Juan, Ontzettend vervelend om te moeten vernemen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen, onze excuses hiervoor! Het artikel welke u heeft besteld wordt rechtstreeks geleverd vanuit onze leverancier. Wij hebben de bevestiging ontvangen dat de order goed is ontvangen, helaas blijkt er toch iets niet helemaal goed te gaan. Wij zullen hier vandaag achteraan gaan en zullen persoonlijk contact met u opnemen zodra wij meer weten. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak/vertraging. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice.nl
Zowel info vooraf als de communicatie na bestelling verliepen snel en vlot. Ondanks de verzending naar het buitenland, had het wisselstuk bovendien een correcte prijs. Bedankt voor de snelle service!
Perfecte klantenservice en goede producten aan een gunstige prijs. Er was een foutje opgetreden in mijn bestelling, mijn mailtje werd zeer vlug beantwoord en er werd direct een oplossing gevonden. Hartelijk dank voor alles!
Hele snelle levering, keurig verpakt en laagste prijs garantie, top!
Prima toestel voor seldersap! Ik was er een tijdje op zoek naar en ben nu heel tevreden!
Boven verwachting. Er zijn veel online markten met enkele namen die ik veel gebruikte, maar deze (een onbekende zoals ik dacht) heeft me onder de indruk gebracht met alles: communicatie, levering, prijs. TOP! Dank u wel!
Betrouwbare webwinkel met mooie merken en goede snelle service.
Nog vóór ik mijn Kuvings Auto 10 via bol.com en de accesoires via de webshop kocht, had ik al een paar keer contact gehad met de medewrkers van slowjuice.nl. Ik ben altijd heel vriendelijk geholpen.
Easy to choose and order; good information - the only note: with the Hurom 400 we received gratis also a Hurom bottle, for which there was not much information. Very fast shipment and well organized. Thank you.
Pakket kwam de volgende dag
Super snelle service reageren snel op vragen via whatsapp ook super goed En netjes geleverd de volgende ochtend al