nog geen ervaring

helaas zijn mijn flesjes met sap in de vriezer gesprongen, moet helaas 6 nwe flesjes bestellen,vind dat de gebruiksaanwijzing iets duidelijker moet zijn

Website heel onduidelijk en service niet ok

Uiteindelijk kon ik betalen maar duurde het nog een week voordat ik de blender had!! De blender is gelukkig goed al is de gebruiksaanwijzing alleen in het Engels.Waarom geen andere talen?Zoals Nederlands als eerste en Frans en Duits en Hebreeuws etc??Of Chinees want dit apparaat is vast in China vervaardigd!!

Prima levering, goede service

2 keer telefonisch contact gehad over seal apparaat wat snel geleverd was. Hulp en service was goed. Alleen jammer dat er niet gelijk een nederlandse gebruiksaanwijzing bij het apparaat werd gedaan.

Een snelle en keurige levering. Sneller dan ik had verwacht.

Een snelle en keurige levering. Sneller dan ik had verwacht.

De Personal Blender gebruik ik iedere dag tot grote tevredenheid

Slow Juice is een goed bedrijf met hoogwaardige machines.

Het tarwezaad is goed, mooie prijs, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wat wil ik nog meer

Snel geleverd en goed verpakt. Heb al eerder wat besteld en dat was ook dik in orde.

Goede service mooie prijs!

Goed telefonisch te woord gestaan bij vragen, aardige mensen, goede producten en snelle levering en mooie prijs! prima verzorgd dus.

Super tevreden

Besteld en de volgende dag in huis. Heel fijn.

Perfecte afhandeling

Heel snelle reactie en afwikkeling van mijn aankoop.

Erg fijn!

Uitstekende service! Ik was een klein, goedkoop onderdeel kwijt, een dag nadat ik dit liet weten ontving ik het vervangonderdeel reeds. Toen bleek dat het niet precies het juiste onderdeel was (wat niet specifiek iemands fout was, eerder een misverstand) kreeg ik het nieuwe onderdeel de dag daarop zonder bij te hoeven betalen. Het andere onderdeel mocht ik houden.

Erg tevreden met Omniblend V

Tijdens demonstratie van Slowjuicers afgelopen weekend, hier een Omniblend V gekocht. Super apparaat. Ook nog 10% extra meeneem korting vanwege de demodag. Fijne mensen met verstand van zaken en liefde voor het product.

Goede en snelle service

Zeer fijne ervaring

Zeer goed bereikbaar en reageren vlot op je vragen. Bestelde apparaat bleek volledig nieuw niet meer voorradig, maar ze hebben het goed opgelost door een vergelijkbaar apparaat met korting aan te bieden. Ik zou hier zeker weer mijn aankoop doen.

Excellent service!Professional advise!A high qualiy product!

Momenteel twijfelachtig, positieve ervaring...

Fijne ervaring, lekkere fruitsapjes en al eerder genoten aan de andere kant van de wereld bij mijn zus die in St Maarten woont. Vandaag wilde ik koffie malen en volgde de instructies: kleine hoeveelheden en regelmatig invoeren. Tot mijn verwondering: geen uitvoer van de koffie, schudden van het toestel en warmlopen van de as en omgevende huls. Onmiddellijk gestopt en getracht de verschillende onderdelen uit elkaar te halen om deze te reinigen; is niet meer gelukt. Centrale as en bijhorend deel niet meer uit elkaar te halen. Wat nu, wat kan ik proberen?

Vriendelijk vlot en kundig

Vriendelijk, vlot, kundig.

geweldig

Goede website, snelle service. Er was gezegd dat het pakket twee dagen na mijn bestelling zou arriveren. Echter arriveerde het al de volgende dag wat een mooie verrassing was en me veel beter uitkwam. Goede uitleg op de website en fantastische producten. Grote aanrader!

Snelle levering.

G

Product snel geleverd en voldoet aan alle kwaliteit

Prima telefonisch geholpen lever snelheid matig

Helaas het bestelde na 3 dagen nog niet ontvangen vanwege drukte bij PostNL. Voor de 4e dag ook nog geen bezorgmoment ingepland. Website duidelijk, mooi assortiment en telefonisch goed bereikbaar.

Top kwaliteit producten met redelijke prijzen

Op zondag mijn bestelling geplaatst en maandag middag de bestelling binnen. Netjes verpakt, Topklasse !!

snel

snelle en nette levering

Heldere site, goede prijs, levering volgende dag -> Top.

Top kwaliteit en snel

Fijn product en snelle levering.