Pluspunten
we zijn op de demonstratieochtend geweest. Wat vooral opviel is de zorgvuldigheid en het grote geduld waarmee al onze vragen beantwoord werden. Ook de nazorg was heel goed.
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
Op de demo-dag van Slowjuice heb ik een slowjuicer van het merk Zebra Byzoo gekocht. Eenmaal thuis bleek dat er geen dichte zeef bij aanwezig was, maar wel een ander bakje wat niet in de omschrijving stond. Ik heb hierover gemaild en kreeg al snel antwoord dat de zeef alsnog verstuurd zou worden. De volgende dag had ik hem al in huis! Het bakje bleek een tofu-kit te zijn, deze mocht ik gewoon houden en via de mail is alsnog een gebruiksaanwijzing verstuurd. Top service!
VerbeterpuntenOp de demo dag was de wachttijd erg lang. Naar mijn idee was er te weinig personeel om iedereen goed te kunnen helpen. Daarnaast staan er op de website veel slowjuicers, terwijl er op deze demo dag slechts een paar staan uitgestald. Een tip om daarom vooraf alle vragen op te schrijven die je hebt over de verschillende merken.
Pluspunten
Vlugge verzending
Pluspunten
Goede service, kennis van producten en hele lieve en behulpzame medewerkers!
Pluspunten
ruim tot zeer tevreden
Pluspunten
Ruim aanbod
VerbeterpuntenRespecteren van levertijden. Betere communicatie. E-mailcontact klantvriendelijker. Heel defensieve communicatie. Bij retour is de communicatie zo kil dat je bijna niet meer durft retourneren. Terugbetaling wordt maximaal uitgesteld / moet je achterna zitten.
Pluspunten
Prima presentatie op de inloop zaterdag van 19 jan
VerbeterpuntenWeet te weinig om hier iets over te zeggen
Pluspunten
Beantwoorden vragen snel en nemen de tijd je goed te helpen. Bij bestelling bleek wat mis te zijn gegaan met mijn credit card. De communicatie hierover verliep vlekkeloos en diezelfde dag werd mijn pakket nog verstuurt.
VerbeterpuntenBied geen producten aan op de website die niet meer verkocht zullen gaan worden.
Pluspunten
Een top verjaardag cadeau voor vader, snel en netjes geleverd.
Pluspunten
goede en vriendelijke communicatie
Verbeterpuntensnelheid van levering
Pluspunten
Klantenservice denk mee en is behulpzaam
Pluspunten
Goede, snelle levering en communicatie.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen. Duidelijk met kennis van zaken, gezien op de demodag. Zeer nette en overzichtelijke winkelruimte. Duidelijk een betrouwbare zaak. Goed bereikbaar.
VerbeterpuntenIk kan niet direct iets bedenken.
Pluspunten
Het door ons bestelde apparaat was niet voorradig, of wij accoord gingen met een ander, duurder en geavanceerder apparaat. Voor dezelfde prijs. Natuurlijk! Wat een service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en prettige uitleg Product was op voorraad. Zeer tevreden met de slow juicer
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Pluspunten
De gevonden video op YouTube klopt als een bus! Dit toestel (giraffe) doet effectief wat het moet doen. Vandaag besteld en morgen in de bus was zoals beloofd. Het toestel zelf is zijn geld waard. Top!
VerbeterpuntenWij zijn vanuit Belgie bij toeval op uw site/video gebotst. Meer reclame in Belgie zal uw omzet zéker doen groeien!
Pluspunten
Prima levering, had meer uitleg voor de filters bij gemogen, mogelijk ook een recepten boekje. Drie van de bijgeleverde flesjes waren kapot bij levering ook al waren deze netjes verpakt. Ik moet nog contact opnemen hierover.