Pluspunten
Duidelijk, snel en vriendelijk
VerbeterpuntenDe machines op de site zijn niet allemaal verkrijgbaar
Pluspunten
Snelle levering. De bestelde slowjuicer werd niet meer gemaakt en werd gebeld dat ik de opvolger voor dezelfde prijs kon krijgen, bespaarde hiermee 107,48 euro!!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten werd perfect geholpen!!!
Pluspunten
snelle eerlijke communicatie als product niet beschikbaar was.
Verbeterpuntenproduct offline halen als t niet meer te verkrijgen is. vermelden wat de nieuwste slowjuicers/modellen zijn en welke eerdere modellen (ik dacht dat ik het meest recente toestel besteld had, maar dat bleek niet het geval). Goed dat de medewerker me gebeld heeft.
Pluspunten
Fijne snelle service. Denken mee en geven goede adviezen. Ik baalde, omdat, door mijn eigen toedoen, de onderdelen van mijn slowjuicer vervormd waren. Door de goede en snelle service werd de pijn écht verzacht ;) bedankt Alexandra!
Pluspunten
levertermijn, transport in prijs ook naar België, veel informatie op website, life events, tijdige reactie op e-mail vragen
Pluspunten
Goede communicatie, goede oplossing bij niet leverbaar product. Nette korting bij tweedehands / demo- product.
VerbeterpuntenWebsite direct bijwerken als een product niet leverbaar is.
Pluspunten
Snelle en vlotte communicatie
VerbeterpuntenNog betere productinfo op de site, bv over materiaal vacuumblender. De gekochte blender heeft nl plastiek opzetstukken, wat mindere kwaliteit is voor mij omdat dit altijd als eerste afbreekt. Zijn vervangstukken te bestellen indien deze kapot gaan? De blender maakt ook enorm veel lawaai. Gember mixt niet goed, en soms blijven er brokken ongemixt achter.
Pluspunten
Zeer deskundig personeel. Uitstekend! Ze nemen echt de tijd voor je om te inventariseren welke slowjuice het beste bij mij past. Daarnaast kreeg ik ook nog tips en adviezen over het juichen zelf. Snelle levering. Na 2 dagen ging de kap van juicer kapot en ik kreeg gelijk (kosteloos!!!) een nieuwe toegestuurd. Ik kan echt iedereen aanraden om hier je juicer te kopen. De byzoo juicer kan ik echt iedereen aanraden. Zeer makkelijk in het gebruik. Ik heb even getimed, het schoonmaken neemt maximaal 3 1/2 minuut in beslag. Als je de tips opvolgt. Eerst 2 keer water door de juicer doen, dan is de juicer al grotendeels schoon. Echt fantastisch.
Pluspunten
snelle reactie op niet leverbare machine.
VerbeterpuntenErg jammer dat de handleiding niet in het nederlands is bijgeleverd! Een gemiste kans! En dat voor een machine van 500 euro!
Pluspunten
Hele snelle service, dag nadien gelleverd, bijhet ontbreken avn een handleiding wer de digitale evrsie meteen doorgestuurd, zeer aangenaam contact.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede producten, uitstekende service en goede vakkenis icm een top klantvriendelijk gedrag zorgt er voor dat ik hier zeker terug kom
VerbeterpuntenEen pinautomaat zou ik willen aanbevelen
Pluspunten
Handelen snel en kordaat.
Pluspunten
Heel uitgebreid assortiment mooie kwaliteitsproducten. Plus, er werken mensen met prima vakkennis, en met wie je kunt communiceren. Deze mensen vinden het duidelijk belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Je krijgt daarom altijd goed antwoord op inhoudelijke vragen, hulp en gedegen advies. Ik ben al vele jaren blije klant en kan Slowjuice.nl van harte aanbevelen.
Pluspunten
De levering van mijn slowjuicer ging snel en goed . Verder nog niet veel ervaren met het bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, tevreden over kwaliteit geleverde producten.
Pluspunten
Alles loopt vlot, de levering en de na verkoopdienst