Pluspunten
een geweldige aandacht voor de klant mbt het juiste apparaat. Mijn dank daarvoor.
Verbeterpuntennog meer belgische medewerksters
Pluspunten
Super winkel
VerbeterpuntenAlles super
heb tijdens mijn bezoek al wat ingevuld dus niet steeds weer beoordeling vragen
Pluspunten
Goede ontvangst, tere zake kundig personeel, prettige, overzichtelijke ruimte. Er wordt je niets opgedrongen of aangepraat.
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Levering, communicatie en service was geweldig.
VerbeterpuntenKeep doing what you're doing
Pluspunten
Webwinkel en fysieke winkel Demonstraties op zaterdagen Leuke acties
Pluspunten
Al eerder gekocht hier, altijd snel geleverd. Handige website, met behalve hun webshop ook veel leuke artikelen met informatie en tips over de producten.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Pluspunten
vriendelijk, ik was wat vergeten en het is gelijk nagestuurd
Pluspunten
Over zichtelijk en een goede voorlichting
Pluspunten
behulpzaam
Pluspunten
Zeer correct aan de telefoon. Kennis over producten goed. Ik bestelde een nieuw product maar jammer genoeg waren de aanvullende ingrediënten nog niet op voorraad. Wel werd me duidelijk aangegeven wat er kon worden gebruikt en dat het assortiment wordt aangevuld op korte termijn.
Pluspunten
Had een product ergens goedkoper gezien. Mail gestuurd met de link en had snel reactie dat ik het ook voor die prijs kreeg en 5% extra korting. Ze zeiden ook dat ze de prijs op de site zouden aanpassen ik dach ja dat zal wel maar inderdaad de prijs op de site is ook aangepast. In het verleden hier ook mijn voedseldroger gekocht. Hele goede service snelle reactie en snel geleverd top bedrijf
Pluspunten
Erg klantvriendelijk, komen afspraken na.
VerbeterpuntenEen reactie op de reviews die geschreven worden door clienten op bepaalde producten zou raadzaam zijn. Vooral bij 'negatieve' reviews.