Pluspunten
Communicatie
Pluspunten
Fijne mailwisseling over de producten. Betrokken medewerkers.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Omdat de HG niet leverbaar was kreeg ik heel netjes de HF aangeboden voor dezelfde prijs. Super!
VerbeterpuntenVervolgens kreeg ik een nieuwe orderbevestiging en kreeg ik een paar dagen later een herinnering dat ik nog moest betalen. Maar ik had al gelijk betaald dus ik gelijk gebeld, want ik zou hem de volgende dag in huis hebben. Uiteindelijk had ik hem donderdag ipv dinsdag. Verder heel tevreden
Pluspunten
Prima advisering!
Pluspunten
Supersnel geleverd in België!
Pluspunten
goede communicatie met enthousiaste medewerker
Pluspunten
Verbeterpuntenmisschien iets eerlijker zijn over producten, nu iets te positief. Dan valt een product soms wat tegen (herrie)
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
gemakkelijke website goede prijs gekregen , en zeer vriendelijk team , een echte aanrader , en zeer snelle service , dus proficiat aan het ganse team
Pluspunten
goed advies en super snelle levering. Ook in de winkel vriendelijk geholpen bij 2e aankoop.
Pluspunten
Bestelling snel en zorgvuldig geleverd
Pluspunten
Slowjuice.nl heeft mij goed geholpen bij het kiezen van mijn toestel. De promotie op de door mij gekozen toestel gaf de doorslag. De levering verliep helaas slecht maar door een fout van post nl blijkbaar.
VerbeterpuntenDocumenten ivm waarborg en extra waarborg niet exoliciet aanwezig bij levering
Pluspunten
Zeer grondige uitleg gegeven over het product. Tijd genomen voor uitleg.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Toestel werkt perfect geen vergelijk met ons vorige toestel
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
persoonlijke aandacht en service gerichtheid
Pluspunten
Klantvriendelijk! Super geholpen!
Pluspunten
duidelijk snel en accuraat. Plezierig
Verbeterpuntenhet kan niet beter
Pluspunten
Prima webwinkel! Goed product, goed verpakt, levering snel.