Pluspunten
Het is leuk dat je op zaterdagen naar de demonstraties kunt komen kijken, maar de medewerkers zijn vaak erg lang in gesprek met 1 klant. We zijn dus al drie keer maar weer weg gegaan.
VerbeterpuntenOp de zaterdagen dat wij er waren was er 1 iemand die veel wist, maar die was voortdurend in gesprek. De andere medewerker wist minder van de producten dan wij zelf en wist van veel dingen ook niet hoe ze werkten of dat ze op voorraad waren (terwijl de site zei dat dat wel zo was). Bovendien lijkt er altijd wel iets te zijn met de kassa of met de pin-betaling. Zelfs als je een boek koopt moet je een heel formulier invullen.
Pluspunten
Ik ben een klant die recent een hele grote aankoop heeft gedaan. laatst bestelde ik de verkeerde droogvellen. ik kan ze gewoon terugsturen maar was toch teleurgesteld dat de juiste vellen niet gewoon naar me toegestuurd werden, maar dat ik zelf opnieuw de aankoop moet doen. ik vind dat een karige service voor een klant die met regelmaat iets koopt en pas nog een flinke aankoop heeft gedaan.
Pluspunten
Helder en overzichtelijk
Pluspunten
Erg klantvriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Goed bereikbaar. Met kennis uitleg gegeven over de diverse juicers.
Pluspunten
Mooie demonstratieruimte in Naarden met vakkundige en behulpzame medewerkers
Pluspunten
Vriendelijke, dienstbare mensen met kennis van zake. Ik heb de slowjuicer gekocht op de demonstratie zaterdag en dan krijg je 10% korting.
Pluspunten
Snelle service, overzichtelijke site, alles is helder en duidelijk gecommuniceerd en er is ook een mogelijkheid om ze fysiek te bezoeken!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
veel keuze en kennis van de producten die verkocht worden
Verbeterpuntenxx
Pluspunten
Een bedrijf dat goede service verleent, duidelijke uitleg.
nvt
Pluspunten
Snel geleverd, met PostNL dus ook naar postbus.
Pluspunten
Het personeel heeft ons uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van onze eerste slowjuicer. Helemaal top! En je kunt er ook allerlei andere producten bestellen zoals droogovens, biologische kiemzaden, etc!
Pluspunten
snel deskundig
Pluspunten
Mooi product je hebt op de site ook een goed overzicht.
VerbeterpuntenJammer dat als je in het weekend besteld de bestelling pas de eerst volgende werkdag word opgenomen en dat geld helaas niet voor 5 uur bestellen morgen in huis.