Pluspunten
Snelle levering! Makkelijk schoon te maken. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Heb al heerlijke sapjes gemaakt en ben er erg blij mee. Tot nu toe alleen maar positief!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Meedenkend. Coulant.
VerbeterpuntenBij 'niet op voorraad' de verwachte levertijd aangeven.
Pluspunten
de kennisbank en FAQ op de website zijn superhandig, snelle beantwoording van e-mail, vriendelijk, groot assortiment, snelle levering, de beste prijs vergeleken met andere sites
Verbeterpuntendoorgaan met wat jullie doen!
Pluspunten
Wij hadden ons al verdiept in verschillende Juicers, namelijk de Hurom HH Second Generation en de Angel AG 7500. Toen wij op internet ons gingen verdiepen op verschillende sites, kwamen we erachter dat we wel heel dichtbij de winkel van Slowjuice.nl woonde. We zijn daar naartoe gegaan. We werden vriendelijk te woord gestaan door één van de verkopers. Hij vroeg ons natuurlijk allereerst in welke slowjuicer we geïnteresseerd waren. Ikzelf ging voor de gebruiksvriendelijke Hurom, maar mijn man vond de Angel geweldig. Natuurlijk staat de Angel bekend als de Rolls Roys van de slowjuicers, maar ik was nog niet overtuigd. We hebben hem wel gekocht die dag, maar ik was helemaal overtuigd toen ik op de demodag ging kijken. Inmiddels had ik al wel was sappen thuis gemaakt. Het is een topapparaat. De communicatie is geweldig. We kregen ook nog eens 10% korting en een boek cadeau. Wanneer er ooit iets kapot gaat aan het apparaat kunnen we het apparaat naar Naarden brengen. Superservice!!
VerbeterpuntenMisschien een uitgebreide Demodag. Bijvoorbeeld wat je met de pulp kunt maken. Het is geen verbeterpunt, maar misschien een tip!
Pluspunten
Snel. Heldere info.
Pluspunten
Goede service, meedenkend, klantgericht, communicatief, actief reageren
Nederlandse handleiding ontbreekt voor de droogoven.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
Pluspunten
Kundig, vriendelijk, bereid om mee te denken/adviseren en enthousiast
Verbeterpuntenbel me maar....
Pluspunten
Helemaal prima. Duidelijke uitleg tijdens demonstratie. Ben inmiddels aan het experimenteren met wat wij thuis lekker vinden. Daarna ga ik grotere hoeveelheden maken voor in de vriezer op mee te nemen naar het werk.
Pluspunten
Overzichtelijke site!
Verbeterpuntenbij de boeken zou het handig zijn als het aantal pag.,afmetingen van het boek en of het boek geillustreerd is vermeld zouden zijn.
Pluspunten
Snel service.
Pluspunten
- Service - overzichtelijke website - helderheid en duidelijkheid
VerbeterpuntenNog specifiekere informatie over de verschillende onderdelen van een product. Zou te doen moeten zijn!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Een aanrader.
Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon en een snel antwoord.
Verbeterpuntenbij het winkelkarretje stelden zich nogal wat problemen. Bij niet dadelijk bestellen, bleek de bestelling opeens niet meer leverbaar (door te veel klikken kreeg ik te horen) Misschien hieraan iets doen! Bij het aanmaken van een profiel vul je een adres in. Nadien kan je een facturatie adres en verzendadres ingeven. Echter als je het ene veranderd, veranderd het andere ook mee. Wat in mijn geval verschillend moest zijn.