Mooie producten. Bestelling en levering perfect geregeld
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Zeer netjes geleverd en mooi verpakt!
Snel
Snelle en goede levering
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de review!
Bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier met het sieraad toegewenst
Meer dan tevreden over alles! Bestellen, bezorgen, informatie: alles verliep vlekkeloos dankzij het geduld en de bereidwilligheid van de medewerkers!
Dank voor uw review! Heel fijn om te horen en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Positieve ervaring!
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Snelle, goede en vriendelijke service. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat het sieraad in de smaak valt. Heel veel plezier ermee gewenst!
Iik liet de verkoopster duidelijk zien dat ik een bericht had gekregen om mijn bestelling op te halen. Zij stond er op dat moment alleen voor en maakte echt haast om de wachtenden te helpen!
Dank voor uw review. Heel spijtig dat u zo lang moest wachten, maar door de drukte kon u niet direct te woord worden gestaan. Uiteraard betreuren wij dit, helaas konden we op dat moment niet anders handelen. Eén van de twee dames, die in de shop stonden, was met lunchpauze. En de andere dame, zoals u zelf al schrijft, deed haar uiterste best om de wachtenden te helpen. We betreuren dit, maar helaas konden we op dat moment niet anders handelen. Wij hopen dat u daar begrip voor hebt. Hopelijk is het sieraad naar wens en hebt u er veel draagplezier van!
Met een gerust hart aankopen doen in een uitgebreide collectie tegen redelijke prijzen. Snelle levering, eenvoudig retour proces en feestelijk verpakt.
Wat fijn dat u onze winkel als betrouwbaar en fijn omschrijft. Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Geen op of aanmerking. Prima
Fijn om te horen, dat u alles keurig verzorgd vond. Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Ik ben heel blij met mijn ring! Hij is prachtig! Heel verfijnd! Ook sneller dan verwacht geleverd.
Wat leuk om te horen! Dank voor uw review en veel draagplezier met uw ring toegewenst.
Oorbellen besteld met Black Friday korting. De Oorbellen werden snel geleverd en waren echt zo mooi (zo niet mooier) dan afgebeeld.
Wat leuk! Fijn om te horen. Veel draagplezier met uw mooie oorbellen toegewenst!
Fijn geholpen en kreeg een flesje bubbels.
Dank voor uw review. Goed om te horen, dan u fijn geholpen bent! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Het is een mooie ketting, maar wel echt veel kleiner en dunner dan ik had verwacht en dat vind ik jammer
Dat is zeker jammer. We proberen zoveel mogelijk informatie in de omschrijving te zetten en een extra foto toe te voegen om de hals. En bij vragen, dan mag u altijd stellen contact met onze klantenservice opnemen. Hopelijk tot een volgende keer.
Bij Diamond Point worden kwalitatief goede sieraden aangeboden. Het is elke keer raak.
Wat leuk! Dank voor uw review en veel plezier met uw mooie sieraden toegewenst.
Mooie Black Friday korting!
Leuk! Fijn dat u een mooie aankoop hebt kunnen doen tijdens de actie. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Mooie juwelen in een handomdraai thuisgestuurd.
Dank voor uw review en veel plezier met uw mooie juwelen toegewenst!
Hello DP, Thank you very much for your customer service. I appreciate your help and support on the issue with my ring. Everything is good and I very much enjoy my jewellery now. I’ll come back for more items and collection. Best of luck!
Thanks you for your review. There has now been personal contact with you
Originele beoordeling
Hello DP, I don’t like that you sent me unpolished ring with my online order and you don’t want to accept it back/ exchange to another one! De Bijenkorf DP customer experience is the worst in the world. I will never buy anything from you ever and share my bad experience with others.
Thanks you for your review. There has now been personal contact with you
Hele goede service en mooie sieraden
Bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens is. Heel veel plezier met de sieraden gewenst.
Mooie collectie, hele snelle service
Fijn dat u onze collectie en onze service waardeert. Bedankt voor de review.
correcte snelle behandeling en afdoening
Fijn dat onze service naar wens is verlopen. Bedankt voor de review.
Aantrekkelijke site, mooie producten en goede omschrijvingen van het product. Goede kwaliteit en snelle levering.
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met het sieraad toe.
De bestelling werd snel geleverd. Echter. Online een sieraad kopen is toch lastig. Jullie omschrijving is natuurlijk correct maar als klant kun je je moeilijk voorstellen wat die omschrijving echt inhoud. Het colliertje was zo dunnetjes dat ik het aan mijn kleindochter heb gegeven ipv voor mezelf. Vandaar de 3 sterren.
Wat vervelend dat het collier niet naar wens is. In een persoonlijke mail bieden wij alternatieven aan.